Güncel Haber
Giriş Tarihi : 19-08-2017 14:51   Güncelleme : 19-08-2017 14:51

Prometeon ekibi sahada

Lastik bakım yönetiminde uzman Pirelli'nin Endüstriyel Lastikler’in üreticisi Prometeon, müşteri memnuniyetini ilk sıraya aldı. Prometeon Türkiye CEO’su Alp Günvaran ve Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak Güneydoğu Anadolu bölgesinde müşteri ziyaretlerinde bulundu.

Prometeon ekibi sahada

Pirelli marka endüstriyel lastiklerin üreticisi Prometeon, Türkiye pazarına önem veriyor. Şirketin üst düzey yöneticileri Mardin, Diyarbakır, Silopi ve Cizre’de yetkili satıcıları ve filo müşterilerini ziyaret etti. Yetkililer, sahadan aldıkları bilgileri, Ar-Ge ekibiyle paylaşıp daha kaliteli ürünlere imza atmayı amaçlıyor.

MALİYETLERİ DÜŞÜRMEK

Bölge ziyaretlerinin şirket için önemine dikkat çeken Türkiye CEO’su Alp Günvaran, “Prometeon Türkiye olarak müşterilerimizin rekabet avantajına katkı sağlamak ve onların maliyetlerini düşürecek şekilde lastik işlerini yönetmelerine yardımcı olmak ana amacımızdır. Lastiği üreten çalışanımızdan şirketin en tepesindeki yöneticilerimize kadar her müşterilerimizin yanındayız. Müşterilere dokunmanın onların işlerini yönetirken yaşadıkları sıkıntıları anlamanın en iyi yolunun müşterilerimizi dinlemekten geçtiğinin farkındayız. Bölgenin potansiyelinin ve ticaretimizdeki öneminin farkındayız. Bu ziyaretimizde bölge insanının ve kamyoncuların sıcak yaklaşımlarından çok etkilendik. Biz de Prometeon Türkiye olarak her onların yanında olacak ve destek vereceğiz” .