Otomotiv
Giriş Tarihi : 07-09-2017 15:59   Güncelleme : 07-09-2017 15:59

Avrupalı kulüpler kalitenin farkında

Temsa tarafından üretilen otobüsler Türkiye'nin önde gelen futbol kulüplerinden sonra Avrupalılarında gözdesi olmaya başladı. İtalya’nın Ternana ve Sırbistan’ın Parzitan takımlarının tercihi Temsa Maraton olurken, Bulgaristan’ın Botev takımının tercihi ise Temsa HD12 oldu.

Avrupalı kulüpler kalitenin farkında

Türkiye’de futbol kulüplerinin takım otobüsünde tercihi Temsa, şimdi Avrupalı futbol kulüplerinin de tercihi olmaya başladı. Türkiye Süper Ligde Beşiktaş, Galatasaray, Başakşehir’in, 1'inci ligde Adanademirspor ve Adanaspor’un, 3'üncü lig de Kocaelispor’un takım otobüsü Temsa Maraton. Şimdi Avrupalı futbol kulüpleri de takım otobüsünde Temsa’yı tercih etmeye başladı. 3 Avrupalı futbol kulübünün takım otobüsü Temsa .

TERNANA’NIN TERCİHİ MARATON

İtalyan İnicusano Ternana Seri B’de mücadele ediyor. Takımın taşıma sponsorluğunu üstlenen TEMSA bayisi Troiani Srl. tarafından özel donanımlı Maraton otobüs tahsis edildi.  

PARTİZAN DA TEMSA KONFORU

Sırbistan Süper Ligi 2016/2017 sezonunun şampiyonu Partizan Futbol Kulübü’nün takım otobüsünde tercihi özel donanımlı TEMSA Maraton . UEFA Kupası’nda da mücadele eden Partizan’a Maraton otobüsü Temsa bayisi  Masinopromet Doo teslim etti.

BOTEV PLOVDİV’E HD12

Bulgaristan 1. Liginde mücadele eden ve ülkenin en önemli takımları arasında yer alan Botev Plovdiv’in de tercihi TEMSA HD12 .