Teslimatlar
Giriş Tarihi : 08-09-2017 14:26   Güncelleme : 08-09-2017 14:26

Yeni Sultan’ın ilk sahibi 7 Yıldız Turizm

Personel taşımacılık sektörünün firmalarından 7 Yıldız Turizm, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Otokar'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 8 adet Sultan'ı teslim alarak filosuna dahil etti.

Yeni Sultan’ın ilk sahibi 7 Yıldız Turizm

Otokar, kısa süre önce müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yenilediği, tasarım ve teknik özellikleriyle göz dran Sultan’ın ilk filo teslimatını yaptı. Yeni yüzüyle konfor, güvenlik ve üstün sürüş deneyimini bir arada sunan 8 adet Sultan Mega, 7 Yıldız Turizm’e teslim edildi.

7 Yıldız Turizm’e satışı gerçekleştirilen araçlar, Otokar fabrikasında düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine 7 Yıldız Turizm Şirket Müdürü Oğuz Sarohan, Müdür Yardımcısı Deniz Söylemez, Otokar Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Bölge Satış Yöneticisi Sebahattin Yılmaz katıldı. Otokar’ın güçlü satış sonrası hizmetleri ve kalitesinden emin klarını ve tercihlerini yine Sultan’dan yana kullandıklarını ifade eden 7 Yıldız Şirket Müdürü Oğuz Sarohan, yenilenen Sultan Mega’nın sunduğu konfor, güvenlik ve ekonomi sayesinde sektörün en çok tercih edilen araçları arasında yer alacağını söyledi. Filolarını modern araçlarla genişletmekten mutlu klarını belirten Sarohan, teslim aldıkları Sultan Mega’ları Manisa ve Adapazarı’nda personel servis taşımacılığı için kullanacaklarını aktardı.