Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-09-2017 15:39   Güncelleme : 13-09-2017 15:39

Astor 2 otobüs aldı

Yollara çıktığı 2009 yılından bugüne giderek artan bir ivmeyle büyüyen Urfa Astor, filosuna 2 yeni Tourliner daha kattı. Mevcut filosunda 5 Starliner ve 2 Tourliner olan firma böylece envanterindeki Neoplan sayısını da 9’a yükseltti.

Astor 2 otobüs aldı

Toplam 25 otobüslük araç filosu bulunan Urfa Astor, 2017 yılındaki ilk yatırımında da yine Neoplan’ı tercih etti. 2009 da kurulan firma, yakın geçmişte sektörün bilinen isimlerinden Adnan As tarafından satın alındıktan sonra yatırımlarına hız verdi. Sahip ğu araç sayısı ve kaliteli hizmeti ile kısa sürede fark yaratan Astor sadece Şanlıurfa’nın değil bölgenin en tercih edilen firmalarından biri . Düzenlenen araç teslim törenine Urfa Astor’un sahibi Adnan As, Man Otobüs Bölge Satış Müdürü Eray Öcal ve firma personeli katıldı.

YAKITTA TASARRUF ETTİ
 
Adnan As, “Haziran ayında aldığımız yeni Tourliner’lerden çok memnunuz. En büyük giderimiz olan yakıt maliyetlerinde ciddi tasarrufumuz . Üstelik geniş iç hacmi ve koltuk rahatlığı ile müşteri tercihinde bir numaraya oturdu.  Yeni yatırım yapma planımız gündeme geldiğinde düşünmeden seçimimizi yaptık” .