Teslimatlar
Giriş Tarihi : 13-09-2017 17:15   Güncelleme : 13-09-2017 17:15

Urfa da 62 Temsa hizmete girdi

Şanlıurfa kentiçi ulaşımında Temsa otobüslerle konfor ayrıcalığı yaşandı. Temsa, Şanlıurfa Belediyesi’nin ulaşım şirketi Belsan A.Ş filosuna 7 metrelik 37 Opalin City ve 12 metrelik 25 adet Avenue teslimatı yaptı.

Urfa da 62 Temsa hizmete girdi

Temsa tarafından Şanlıurfa Belediyesi'ne satışı yapılan araçlar, Haleplibahçe - Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen törenle teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belsan A.Ş Genel Müdürü Nüsret Urmak, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ve Kamu Satış Yöneticisi Ayşegül Gökçe ile çok sayıda davetli katıldı.

GÜNLÜK 190 BİN KİŞİYE HİZMET

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da şehir içi ulaşım sorunlarını ortadan kaldırabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Toplu taşımanın önemine değinerek konuşmasını sürdüren Başkan Nihat Çiftçi, şehir içi ulaşımda her gün ortalama 190 bin kişiye hizmet verdiklerini söyledi. Temsa markalı araçları filoya dahil etmekten dolayı son derece mutlu klarının altını çizen Başkan Çiftçi, "Temsa bizim markamız. Bu otobüslerimizde Türk mühendis ve işçilerinin alın teri var. Elimizden geldiği kadar yerli ürünleri tercih etmeye çalışıyoruz" .

TÜM TÜRKİYE'NİN OTOBÜSÜ

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ise konuya ilişkin şöyle konuştu: "Ülkemizin en güzel şehirleri arasında yer alan ve ulaşım sürecinde sağlıklı bir hizmet anlayışını ilke edinen Şanlıurfa’da Temsa araçlarımızla hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Temsa tüm otobüs pazarının lider markası konumunda.  Kentiçi ürün grubunda da birçok belediyenin ve özel halk otobüs işletmecisinin tercihi Temsa'dır.  Bugün teslim ettiğimiz araçlarımızın da Şanlıurfa Belediyesi’ne, Belsan A.Ş’ye ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum.”