Teslimatlar
Giriş Tarihi : 27-09-2017 11:50   Güncelleme : 27-09-2017 11:50

Salihli’ye Jest

Toplu taşıma sistemleriyle şehirlere modern çözümler sunan Karsan, yurtiçi teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. Karsan, son olarak Manisa’nın Salihli İlçesi’ne 43 adet 6 metrelik Jest otobüs teslimatı yaptı.

Salihli’ye Jest

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde toplu ulaşımda dönüşüm projesi başlattı. Proje kapsamında Karsan, 43 adet Jest'in teslimatını araç sahiplerine yaptı. Salihli Kent Meydanı’nda düzenlenen teslim törenine; Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Karsan Satış Müdürü Kaan Erkırtay ile çok sayıda davetli katıldı. Satışı gerçekleştiren Atalay Otomotiv’den ise İsmet Atalay ve Ali Rıza Atalay'da hazır bulundu.

ENGELLERİ KALDIRDI

Karsan Satış Müdürü Kaan Erkırtay, konforlu ve güvenli bir ulaşım için Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı dönüşüm projesi kapsamında Salihli’de engelli bireylere uygun, modern araçlar ile hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Karsan Jest, alçak tabanı, biniş ve iniş hızını artıran geniş ve basamaksız yolcu kapısı, rampa sistemi, ferah iç mekanı, panoramik camları ve ilave bir çok özelliği ile tüm bireylere konforlu ulaşım olanağı sağlıyor. Bir çok çağdaş özelliği ile ideal bir toplu taşıma aracı olan Jest, yakıt ekonomisiyle de tercih ediliyor.