Deniz
Giriş Tarihi : 28-09-2017 13:15   Güncelleme : 28-09-2017 13:15

KOSDER üyeleri ile büyüyor

Denizcilik sektörüne yönelik 2014 yılında koster olarak tabir edilen gemi armatörleri ve işletmecilerin bir araya gelerek sorunlara ortak çözüm önerisi ve ortak hareket etme arzusuyla kurulan Koster Armatörleri ve işletmecileri Derneği (KOSDER) güçlenerek yoluna devam ediyor.

KOSDER üyeleri ile büyüyor

Kurulduğu günden bugüne gerek üyesi olan koster armatör ve işletmecilerinin gerekse sektörün genel sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımıyla adından söz ettiren KOSDER, son bir hafta içerisinde bünyesine dahil ettiği 9 üyesiyle gücüne güç kattı. Işık Shipping, Aykop Gemi, Densa Tanker İşletmeciliği, Bakan Shipping, Sude Shipping, Vdenge Technology, Akasya Denizcilik ve Mora Denizcilik'in üyelik başvuruları yönetim kurulu toplantısında görüşülerek onaylandı. 9 müracaat ile birlikte derneğin üye sayısı 120'ye yükseldi.

KOSDER’in Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kocabaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: "Kurulduğumuz günden bugüne üye firmalarımız başta olmak üzere gerek hitap ettiğimiz koster tonajında yaşanan sorunlara gerekse sektörümüzün temel sorularına çözüm arayışında k. Yaptığımız çalışmalar sektör temsilcilerimiz tarafından destek ve hüsnü kabul gördü. Çalışmalarımızın olumlu bir yansıması olarak sektör mensuplarımız derneğimize üye olma teveccühü göstermişlerdir. Bunu son derece olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyorum. Aramıza yeni katılan üyelerimizin de bizlere vereceği destek ve enerjiyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."