Teslimatlar
Giriş Tarihi : 10-10-2017 16:20   Güncelleme : 10-10-2017 16:20

Erhanlar 10 adet araç aldı

Nakliye firmalarından Erhanlar Uluslararası Nakliyat, filo güçlendirme çalışmaları kapsamında tercihini Man'dan yana kullandı. Firma, siparini verdiği 10 adet TGX 18.500 4x2 LLS-U çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi. 5 ay önce de 20 adet yine TGX 18.500 4x2 LLS-U çekici alan firmanın araç filo sayısı ise 360'a yükseldi.

Erhanlar 10 adet araç aldı

Man bayii Şensan Otomotiv tarafından Erhanlar Uluslararası Nakliyat'a satışı yapılan 10 adet çekici, firmanın İzmir merkezinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Erhanlar Uluslararası Nakliyat Filo Müdürü Doğan İncedoğan, Man Bölge Satış Koordinatörü Ataç Şeran ve firma personeli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Şensan Otomiv'den ise İzmir Şube Müdürü Ahmet Demir ve ekibi hazır bulundu.

TAŞIMACILIKTA UZMAN

Gıda taşımacılığı konusunda deneyimli klarını dile getiren Filo Müdürü Doğan İncedoğan, "Bu donanımızla, sıcak - soğuk transfer gerektiren özel yükleri, dondurulmuş veya taze deniz ürünleri, yaş sebze ve meyveleri, et, süt ve bunlardan mamul tüm hassas ürünleri, canlı süs bitkilerinin taşınması frigolu - frigosuz her türlü emtiaları, özel çözümleri ve güvenli hizmet anlayışı ile yolumuza devam ediyoruz. Müşterilerimizin artan talebine cevap verebilmek amacıyla, çift katlı araçlarla, özel yükler için iki araçlık yükü tek araca yükleme olanağı vermekteyiz. Tıbbi malzemeler, ilaç, paletli yükler, elektronik ve otomotiv endüstrisi için çift katlı yükleme sistemi ile nakliye sektöründe etkili ve verimli çözümler üreterek müşterilerimize ve navlun avantajları sağlıyoruz.Teknolojik donanım ve hassasiyetlerimiz doğrultusunda Man, sadece bizim istediğimiz özelliklerin ını karşılamakla kalmıyor, ileri teknolojisi ve getirdiği yeniliklerle hem bizi hem de filomuzu güncelliyor, geliştiriyor" .