Otomotiv
Giriş Tarihi : 18-10-2017 07:50   Güncelleme : 18-10-2017 07:50

Ford Trucks Mardin'de

Ağır ticari araç markası Ford Trucks, bayii zincirine bir halka daha ekledi. Nas Otomotiv, Mardin'de Ford Trucks bayii olarak müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el hizmetlerini sunacak.

Ford Trucks Mardin'de

Ford Trucks Mardin Nas Bayii, müşterilerine satış, servis, ikinci el ve yedek parça olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında verecek 4S tesisin açılışını yaptı. Nas Otomotiv şirket sahibi Maşuk Nas'ın evsahipliğini yaptığı açılış törenine; Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Mardin Vali Yardımcısı Bahattin Çelik, Kızıltepe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk ve çok sayıda davetli katıldı. Törende Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen ve Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün de hazır bulundu.

TEKNOLOJİ ÇAĞI

"Koç Topluluğu olarak en büyük arzumuz; ülkemizin teknoloji alanındaki rekabet gücünü artırarak, global arenada önemli oyunculardan ve merkezlerden biri olmasıdır" diyen Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, bu arzuya ulaşabilmenin yolunun da bilgi ve teknoloji üretebilmekten geçtiğini söyledi. Ali Koç, "Biz de Koç Topluluğu olarak her işimizde yönümüzü geleceğe, Ar-Ge ve inovasyona çeviriyoruz. Hız kesmeyen teknoloji yatırımlarımızla, daha üstün nitelikli ürünler ve hizmetler geliştirmeye gayret ediyoruz" .

HEDEF 50 ÜLKE

Kamyon üretiminin yanında mühendislik ve teknoloji de ihraç ettiklerini hatırlatan Ali Koç, şöyle konuştu: "Ürünlerimiz yurtiçinde büyük rağbet görürken, yurtdışında da Türk Malı damgasıyla bizleri gururlandırıyor. Eskişehir İnönü Fabrikası’nda ürettiğimiz yeni nesil Euro 6 Ecotorq motorlu kamyonlar, sürdürülebilir büyümemiz için stratejik bir ürün olarak önemini koruyor ve Ford Otosan'ın ağır ticari araç segmentinde dünyaya açılan kapısı olma rolünü üstleniyor. Hedefimiz ürettiğimiz her 3 araçtan birini ihraç etmek ve ihracatımızın yüzde 50’sini Avrupa pazarlarına yönelik gerçekleştirmek. 2020 yılı itibarıyla toplam 50 ülkede var olmayı hedefliyoruz."

BAYİLER İLE GÜÇLENİYOR

Bayilerini Koç Ailesinin birer ferdi olarak gördüklerini vurgulayan Ali Koç, "Bugün burada buluşmamıza vesile olan tesisimizin açılışı, Nas Otomotiv’in kurucusu Maşuk Nas’ın yıllar önce Ankara’da merhum Vehbi Koç ile tanışmasına dayanıyor. 2004 yılında, Mardin Ford Bayiliği ile Mardin’in ilk otomotiv plazasının açılışını gerçekleştiren Nas Otomotiv, markamızı Mardin’de pazar lideri konumuna getirdi. Bu başarısını yeni Ford Trucks Plazası ile taçlandırıyor. Mardin’de her ilklere imza atan Maşuk Nas, modern mimarisiyle Mardin’de örnek olacak 4.500 m2 alana kurulu bu ihtişamlı Ford Trucks tesisiyle müşteri memnuniyetini daha da üst seviyeye taşıyacaktır. Yeni yatırımları için teşekkür ediyor; hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.