Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-10-2017 09:36   Güncelleme : 18-10-2017 09:36

Barankaya 5 adet çekici aldı

Türkiye inşaat sektörünün 24 yıllık köklü ve dinamik markası Barankaya İnşaat, 2017 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet TGS 41.420 8x4 damper aracı teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Barankaya 5 adet çekici aldı

Şensan Otomotiv tarafından Barankaya İnşaat'a satışı yapılan çekiciler, firmanın İzmir'de bulunan tesislerinde törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Barankaya Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kaya, ve Man Kamyon Satış Koordinatörü Ataç Şeran ile firma personeli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Şensan Otomotiv'den ise İzmir Şube Müdürü Ahmet Demir de hazır bulundu.

ÜÇ BİN KİŞİLİK İSTİHDAM

Firma olarak inşaat, taahhüt, geoteknı̇k ve temel kazık ı̇şlerı̇ ile hazır beton alanında hizmet verdiklerini dile getiren Metin Kaya, "Barankaya İnşaat’ın imza attığı tüm bu başarılarının altında, 3 bin kişiye ulaşan çalışanları ile modern ve kaliteli araç parkının da hiç şüphesiz çok önemli bir yeri bulunuyor. Biz de 5 araçlık son yatırımımızda, gerek performanstan dayanıklılığa, sunduğu konfordan kaliteye kadar aracın üstün nitelikleri ve gerekse Euro 6C ile daha da belirginleşen yakıt tasarrufundan düşük işletme giderlerine kadar birçok özelliği ile Man’ı tercih ettik” .