Dernekler
Giriş Tarihi : 25-12-2017 12:22   Güncelleme : 25-12-2017 12:22

Ford servisçiye kazandıracak

Türkiye'nin en büyük Ford Plazası olan Atılgan Otomotiv, üyelerinin işletme maliyetlerini tedarikçi firmalar ile yaptığı anlaşmalarla azaltmaya çalışan İstanbul Taşımacılar Birliği Derneği'ni (İSTAB) ağırladı.

Ford servisçiye kazandıracak

Cemile Sultan korusunda düzenlenen toplantıda İSTAB üyeleri ile bir araya gelen  Ford yetkilileri, öğrenci ve personel taşımacılığına uygun üretilen Transit modellerinin tanıtımını yaptı.

Ford Otosan ve Ford Bayii Atılgan  Otomotiv'in ev sahipliğinde düzenlenen tanıtım toplantısına İSTAB Başkanı Ahmet Karakış ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İTO Yönetim Kurulu Üyesi ve İSTAB  Eski Başkanı Hakan Orduhan, Ford Otosan Satış ve Pazarlama Müdürü  Murat Erem, Ticari Araç Satış Müdürü Murat Kılıç, Üst Yapılı Araçlar Müdürü Okyay Sönmez, Ticari Araç Bölge Müdürü Hakan Turhan, Atılgan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sami Atılgan'ın yanı sıra çok sayıda İSTAB üyesi katıldı.

KARAKIŞ: ÇAĞLAR'I UNUTMAYACAĞIZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İSTAB Başkanı Ahmet Karakış sözlerine  geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ı anarak başladı. Karakış, "Başkanımız, çalışkanlığı, yenilikçiliği, vizyonerliği, yardımseverliği, mütevaziliği ile ülkemize ve iş dünyamıza büyük hizmetlerde bulunmuş, büyük başarılara imza atmış, gerçekten hem vatan sevgisine, hem ülkemizin bir adım daha ileri gitmesine olan gayretine şahit ğumuz çok değerli bir insandı. İTO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi boyunca sektörümüze de verdiği önemli katkılar hiç şüphesiz unutulmayacak. Sektörümüzün yaşadığı sıkıntılarda kapısını her çaldığımızda her umudumuzu artırdı, bizlere destek verdi, etkinliklerimizde yanımızda . Bizim için bir ağabeydi. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarım ve üyelerimiz adına, İTO camiamıza, sektörümüze, bütün iş dünyamıza, yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve ailesine başı sağlığı ve sabır diliyorum. Değerli büyüğümüz, çok sevdiğimiz saydığımız abimiz Merhum İbrahim Çağlar’ı hiçbir unutmayacağız" . Karakış konuşmasında servis taşımacılığı yönerge ve yönetmeliğindeki son gelişmeler hakkında da bilgi verirken, Ford ile yapılan çalışmanın başarılı, uzun soluklu ve hayırlı olmasını temenni etti.

SERVİS SEKTÖRÜNÜ TANIYORUZ

Atılgan Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sami Atılgan ise büyük bir sektör olan İSTAB camiası ile çalışmak istediklerini söyledi. İSTAB üyelerinin filolarında daha çok sayıda Ford araç olmasını arzuladıklarının altını çizen Sami Atılgan, toplantıyı da bu amaçla düzenlediklerini kaydetti. Kendisinin de İTO Meclis üyesi olması nedeniyle, servis sektörünün sorunlarını yakından bildiklerini ifade eden Atılgan, sektörün yaşadığı araç sıkıntısının çözümünde aktif rol almak istediklerini dile getirdi. Daha sonra söz alan  Ford Otosan Üst Yapılı Araçlar Müdürü Okyay Sönmez ise öğrenci ve personel taşımacılığı için üretilmiş Ford Transitlerin tanıtımını yaptı. 16+1 ve 19+1 koltuklu araçların  servis sektörüne çok uygun ğunu belirten Sönmez, İSTAB üyelerine özel  fiyatları içeren bir kampanya düzenlendiğini de sözlerine ekledi.