Güncel Haber
Giriş Tarihi : 28-12-2017 14:34   Güncelleme : 28-12-2017 14:34

Auto King yatırım fırsatı sundu

Araç bakım ve onarım sektöründe faaliyet gösteren küçük atölyeler Auto King ile kurulsal yapıya kavuşacak. Firma genel müdürü Ayhan Dayoğlu, yeni franchise modeli ile Türkiye geneline yayılacaklarını açıkladı. Dayoğlu "Bizim ile birlikte iyi usta, iyi servis kavramı tarih olacak" dedi.

Auto King yatırım fırsatı sundu

Türkiye’nin yetkili servisi Auto King, 2018 yılında yeni konseptli servis merkezleri için franchise vererek büyüyecek. Servis hizmetleri Ekspres Mini Onarım ve Bakım Servisleri, Hasar Onarım Servisleri ve Mobil Parça Onarım Servisleri olmak üzere üç ana kategori altında toplandı. Auto King, belirlemiş ğu bu konsept çerçevesinde önce İstanbul’da ardından yurt genelinde franchise mağazalarını hizmete sokacak.

AYRICALIKLI SERVİS HİZMETİ

Auto King Genel Müdürü Ayhan Dayoğlu, “2018 yılında İstanbul’da yetkili servislerin ve sanayi sitelerinin ğu bölgelerde 6 mobil parça onarım servisi açarken, mini onarım ihtiyaçlarını hızlıca karşılayacağız. Bu sayede İstanbul trafiğinde kaybetmek istemeyen araç sahiplerine hizmet edecek 6 tane ekspres mini onarım ve bakım servisini devreye almış olacağız. Buna ilave olarak yeni bir hasar onarım servisi inşaatını larken yılda 10 bin araç onarımı yapabilecek hasar onarım servislerini de yapıya katacağız. Yeni bayilerimiz bu ayrıcalıklı servis modeline sahip olacak. Başvuruları toplamaya başladık. İstanbul ardından yurt genelindeki franchise sayımızı da artırmaya devam edeceğiz” .

SERVİSİN TARİHİ YAZILACAK

Araç servis hizmetlerinin sadece onarım yapmanın ötesine geçtiğini belirten Ayhan Dayoğlu, hizmetlerin artık teknoloji, müşteri beklentileri ve paydaşların oyun kurallarıyla birlikte farklı bir boyut kazandığını söyledi. Dayoğlu, “Araçların gelişen teknolojilerine cevap verebilmek için yılların ustası olmak artık tek başına yeterli değil. Bu gelişimi takip edip öğrenmek ve doğru çözümü üretmek gerekiyor. Bu durumda da iyi usta, iyi servis kavramı tarih oluyor. Servisçilik artık, bir bütünün önemli bir parçası olmaktan geçiyor” diye konuştu.

52 NOKTADA HİZMET VERİYOR

Sigorta şirketleri ile yakın iş birliği içinde klarını aktaran Dayoğlu, şöyle devam etti: “Bugün yurt içinde ve yurtdışında 52 servis noktasıyla hizmet veriyoruz. Her yıl mini onarım hizmetinden yararlanan araç sayısı 60 bin adet mertebesine. Auto King servisleri dışından toplanıp onarılarak tekrar ilgili servise gönderilen parça sayısı da 160 bin adet seviyesine yükseldi. Türkiye’de 120 bin metrekare toplam kapalı alanda, 120 adet mobil servis aracı ile 1600 teknisyen ve yönetici sayesinde, bilgi işlem alt yapısı, eğitim akademisi ve operasyonlarla bu süreci yönetebilen bir başka firma daha yok. Sigarta şirketleri ile de yakın işbirliği içindeyiz.”