Güncel Haber
Giriş Tarihi : 05-01-2018 15:03   Güncelleme : 24-01-2018 10:53

Tüvtürk’e Global Ödül

Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti veren Tüvtürk; Yönderlik ve Koçluk Derneği European Mentoring & Coaching Council’in mentorluk kategorisinde verdiği ‘Yüksek Takdir Ödülü’ne layık görüldü.

Tüvtürk’e Global Ödül

Tüvtürk, 10’uncu yılını aldığı ödüllerle taçlandırdı. Tüvtürk İnsan Kaynakları Departmanı’nın hayata geçirdiği Kurumsal Mentorluk Projesi EMCC’nin 2017 yılında dünya mentorluk kategorisinde verdiği ödüllerden ‘Yüksek Takdir Ödülü’nün sahibi .

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Melis Avalin, şu ifadeleri kullandı: “Genel müdürlük bünyesinde bulunan tüm çalışanlarımıza bu konuda eğitim verdik. Takım Dinamikleri Eğitimi ile ekiplerin sorumluluk alanları, ekip içindeki bireylerin kişilikleri, ilişki kurma biçimleri, çalışma tarzları ve çevresel faktörlerin üzerinde durarak ve çalışanların kişisel farkındalıklarını artırarak, mentorluk uygulamasını hayata geçirdik. Hayata geçirdiğimiz uygulama ve eğitimlerle kültürel değişim, etkin yetenek yönetimi, iş tatmininde artış, takım çalışmasında verimlilik, kurum bağlılığında artış ve yetkinliklerin gelişimini devam ettirmeyi hedefliyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılığı olarak böylesi önemli bir ödüle layık görülmesi, bizi gururlandırırken doğru işler yaptığımıza olan inancımızı artırdı. Bu ödüller hem bizi motive ediyor hem de daha iyi projeler için teşvik ediyor.”