Treyler
Giriş Tarihi : 19-01-2018 19:15   Güncelleme : 29-01-2018 10:48

Düzce Nakliyat 5 adet treyler aldı

Rusya ve Kazakistan hattında nakliye hizmeti veren Düzce Uluslararası Nakliyat, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet Tırsan Perdeli Maxima Plus treyleri teslim alarak filosuna ekledi.

Düzce Nakliyat 5 adet treyler aldı

Daf-Tırsan Otomotiv tarafından Düzce Uluslararası Nakliyat’a satışı yapılan araçlar, Adapazarı tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Düzce Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Civelek ve İstanbul Şube Müdürü Sefa Civelek ve Daf-Tırsan Satış Yöneticisi Öndal Demirci ile firma yetkilileri katıldı.

Ağırlıklı olarak Rusya ve Kazakistan’a çalıştıklarını dile getiren Serkan Civelek, inşaat malzemesinden tekstile, kuru gıdadan beyaz eşyaya kadar geniş bir yelpazede taşımacılık hizmeti sunduklarını söyledi. Civelek, “Her ürün için farklı taşımacılık çözümleri gerekiyor. Bunun için hem insan kaynağınızın hem de kullandığınız araç ve ekipmanların bu işe uygun olması gerekiyor. Biz koşulsuz müşteri memnuniyetini benimsemiş bir şirketiz. Bunun için filomuzun ını Tırsan ürünlerinden oluşturduk. Tırsan, her türlü taşımacılık için özel çözümler geliştiren ve kendini müşteri memnuniyetine adamış bir şirket” .