Teslimatlar
Giriş Tarihi : 30-01-2018 15:45   Güncelleme : 05-02-2018 16:00

Sedaş Ford Trucks çekici aldı

Beton dağıtım, agrega üretim ve yurt dışında inşaat alanında faaliyet gösteren, Bursa’nın köklü şirketlerinden Sedaş Beton, 2018 yılı yatırım programı dahilinde tercihini Ford Trucks'tan yana kullandı. Firma, 25 adet Ford Trucks 4142M mikser aracı teslim alarak filosunu genişletti.

Sedaş Ford Trucks çekici aldı

Ford Trucks bayii Erdeğer Otomotiv tarafından Sedaş Beton'a satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Sedaş Beton Yönetim Kurulu Üyesi Halim Dayı, Ford Trucks Türkiye Satış Müdürü Murat Bakış ve Bölge Müdürü Mete İnceer ile firma yetkilileri katıldı. Araç teslim töreninde satışı gerçekleştiren Erdeğer Otomotiv'den ise Genel Müdür Tunç Ertaş hazır bulundu. Halim Dayı, “Ford Trucks’ın inşaat serisi araçları ile tanıştıktan sonra 2 yıldır araç alımlarımızı Ford Trucks’tan yana kullanıyoruz. Hem satış sonrası servis hizmetlerinden hem de Ford Trucks Bayisi Erdeğer’den 7 gün, 24 saat hizmet alabildiğimiz için çok memnunuz” .

ŞANTİYELERE ÖZEL TASARLANDI

Ford Trucks İnşaat Serisi, kalbinde yer alan Ecotorq motor sayesinde rampada ve zorlu yollarda üstün çekiş gücüyle sürücülere konfor getiriyor. Ford Trucks inşaat serisi  420PS güç ve 2150Nm ye ulaşan tork değeri ile en zor inşaat koşullarında yüksek performans sunuyor. Özellikle dekopaj kullanımında karşılaşılan şantiyelerin dik yokuşlu çalışma şartlarında yüksek tork ile yokuşları tırmanırken, 400 KW gücündeki motor freni ile gücü sürekli kontrol altında tutuyor. Daha zorlu şartlar için ise opsiyonel olarak sunulan 600KW gücündeki Intarder seçeneği ile toplam 1000 KW’lık frenleme kabiliyeti sayesinde en dik rampa ve yokuşlarda en ağır yükler güvenli bir şekilde yol alabiliyor. Akıllı bakım teknolojisi ile 2250 saate varan bakım aralıkları ile müşteri maliyetlerinde de önemli iyileşmeler sağlayan Ford Trucks inşaat serisi, ekonomik anlamda da büyük avantajlar sunuyor.