Güncel Haber
Giriş Tarihi : 06-02-2018 16:47   Güncelleme : 06-02-2018 16:47

Göksel Ovacık, Esnaf Odası için adaylığını açıkladı

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren şirketlerden Özulaş A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık, İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Göksel Ovacık, Esnaf Odası için adaylığını açıkladı

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanlığı seçimleri 7 Mart 2018 tarihinde yapılacak. "Şimdi değişim ı" sloganıyla adaylığını açıklayan Göksel Ovacık, ekibiyle birlikte seçim çalışmalarına başladı.

"Esnaf gücünün farkında ama oda gücünün farkında değil. Değişimin olması gerektiğine yürekten inandığımız için güçlü oda, güçlü esnaf misyonu ile yola çıktık" diyen Göksel Ovacık, şöyle konuştu: "Oda İstanbul'da 3 bin 100 otobüsü temsil eden bir kurumdur. Orası esnaf adına çalışacak bir kurum olmalıdır. Yaşanan sorunlar, yapılan çalışmalar ve hazırlanan teknik projelerle birlikte ilgili yerlere sunulmalı ve çözüm önerileri aranmalıdır. Esnafın isteklerine cevap verilmeli, taşımacılık için bürokrasi seferberliğine ağırlık verilmelidir. Ben ekibimle birlikte, geleceğimize sahip çıkmak için bu göreve talip m."