Treyler
Giriş Tarihi : 08-02-2018 15:20   Güncelleme : 08-02-2018 15:20

Ali Çiçekli: Schmitz ile kazanca yatırım yaptım

Türkiye Lojistik sektörünün deneyimli firmalarından ALC Lojistik, 2018 yılı için Schmitz ile 48 adet treyler alım sözleşmesi imzaladı. Firma, anlaşma kapsamında 6 adet treyleri teslim alarak filosunu büyüttü. ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı, "Schmitz'in kalitesi yüksek, servis giderleri ise rakiplerindek çok düşüktür. Dolayısıyla ben Schmitz almakla hem kalitede hem de serviste kazandım" dedi.

Ali Çiçekli: Schmitz ile kazanca yatırım yaptım

ALC Lojistik, 2018 yılına yatırım ile girdi. Yeni treyler alımında firma, halihazırda filosunda bulunan iki markadan biri olan Schmitz'i tercih etti. ALC Lojistik'e satışı yapılan araçlardan 6'sı, Schmitz'in Adapazarı tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. 42 adet treyler ise firmaya yıl içerisinde teslim edilecek.

FİLONUN TAMAMI SCHMITZ OLACAK

"Avrupa’nın en deneyimli ve en büyük treyler firması Schmitz ile anlaşma yapmaktan memnunuz" diyen ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, "Filomda 2 marka treyler bulunmaktadır. Bu markalardan biride Schmitz'dir. Kim ne derse desin, gerek sağlamlığı, gerek satış sonrası hizmetleri gerekse işletme maliyetleri rakiplerinden çok iyi. Orta vadede filomuzun ının Schmitz markası olması yönünde çalışma başlattık. İlerleyen günlerde filomuzun ı Schmitz olacak. Firma olarak Schmitz almakla kazanca yatırım yaptık" .

SCHMITZ ÜLKEMİZE YATIRIM YAPTI

Ali Çiçekli, konuyla ilgili yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: Avrupa’nın lider treyler üreticisi Schmitz'in 125 yıllık bir geçmişi var. Yıllardır Schmitz marka treyleri kullanıyorum ve gayette memnunum. Sonra ikinci el değeri ve talebi de yüksek. Her şeyden önemlisi de Schmitz’in ülkemize güvenip, Türkiye’de montaj ve üretim hattı kurarak yatırım yapması da bizim için itici faktör . Zira Alman disiplini ve kalitesine kendi ülkemizde artık rahatça ulaşabiliyoruz."

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Schmitz Cargobull Türkiye Genel Müdürü Mile Mishevski de her müşterilerinin yanında klarını söyledi. ALC Lojistik ile uzun dır çalıştıklarını dile getiren Mile Mishevski, "ALC Lojistik uzun yıllardır sektörde engin bir tecrübe ile birikime sahip bir firmamızdır. Butik işletmecilik anlayışıyla kısa sürede çok mesafe katederek hepimizin hayranlıkla izlediği bir konuma geldi. İş ortaklarımızın bu ilerleyişini mutlulukla izlerken, yatırımlarında da bizi tercih ediyor olmaları bizler için de ayrı bir gurur kaynağıdır. Kendilerinin bu potansiyel ile yakın gelecekte çok daha farklı bir konuma geçecekleri aşikardır. Umarım ki bu büyüme ve karşılıklı işbirliğimiz uzun yıllar boyu devam eder" diye konuştu.