Güncel Haber
Giriş Tarihi : 16-02-2018 15:30   Güncelleme : 21-03-2018 12:55

Auto King, Bodrum'da

Türkiye’nin yetkili servisi Auto King, yatırımlarında hız kesmeden, franchise ağını genişletmeye devam ediyor. Auto King, bu yatırımları kapsamında Bodrum’da yeni şubesi Bodrum Servis Merkezi’ni açtı.

Auto King, Bodrum'da

Auto King CEO’su M. Ayhan Dayoğlu, Bodrum servis merkezinin açılış konuşmasında; “Türkiye’nin Yetkili Servisi sloganı ile yola çıktığımız bu yeni dönemde, hızlı ama bir o kadar da sağlıklı bir büyüme trendine giren Auto King ailesi, arasına katılan yeni üyeleri ile her geçen gün, tüketicisine biraz daha yaklaşıyor, biraz daha güçleniyor. Yeni iş ortağımız Bodrum Servis Merkezi’nin; kaliteli ve uygun fiyatlı parça ve işçilik anlayışı ile başta Bodrum olmak üzere tüm çevre yerleşim birimlerinden gelecek talepleri, müşteri memnuniyetinden de taviz vermeden, hızla ve sistematik olarak karşılayacağına olan inancım tamdır” .

STANDARTLARI GÖZDEN GEÇİRDİK

“Müşteri memnuniyetini daha da arttıracak projelere de hız veriyoruz” diyen Dayoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Zira müşterimizin beklentileri her gün biraz daha yükseliyor. Müşterilerimiz, bir kahve zincirinde gördüğü uygulamayı bir hasar onarım servis zincirinde de görmek istiyor. Yenilenmeyi desteklemek için başlattığımız durum değerlendirmesini kısa süre önce ladık. Auto King Franchise sistemine dâhil olan servislerin standartlarını tekrar tekrar gözden geçirdik. Standartların arzu ettiğimiz seviyenin üzerine taşınması için ön çalışmalarımızı yaptık, gelişim planlarını hazırladık. Bodrum bunlara en iyi örneklerden biridir.”

Geniş servis ağı ve dünyaca kabul görmüş tedarikçi ve iş ortaklarıyla birlikte başta tüketicileri olmak üzere, sigorta ve filo sektörlerine yüksek kaliteli, güvenilir, optimum fiyatlı, hızlı ve şeffaf hizmetler sunmayı hedefleyen Auto King bu yıldan itibaren servislerini Ekspres mini onarım ve bakım servisleri, Hasar onarım servisleri ve Mobil parça onarım servisleri olmak üzere üç ana kategoriye ayırarak yönetecek.