Treyler
Giriş Tarihi : 02-03-2018 18:11   Güncelleme : 21-03-2018 12:48

Barsan 100 adet treyler aldı

Lojistik firmalarından Barsan Global, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercini Tırsan'dan yana kullandı. Toplamda 100 adetlik treyler alım anlaşması imzalayan firma, ilk etapta 37 adet aracı teslim alarak filosuna dahil etti. Son alımla birlikte firma 517 adetlik Tırsan filosuna ulaştı.

Barsan 100 adet treyler aldı

Tırsan tarafından Barsan Global Lojistik'e satışı yapılan 22 adet Perdeli Mega Çift Katlı semi-treyler ve 15 adet Deveboyunlu Sabit Konteyner Taşıyıcı, Samandıra tesislerinde düzenlenenle teslim edildi. Araç teslim törenine Barsan Global Lojistik Kurucusu Kamil Barlın, Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, Kara Nakliye Direktörü Sedat Geyik, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Satış ve Bayi Yönetimi Koordinatörü Ertuğrul Erkoç da katıldı.

ABD'DEN ÇİN'E KADAR HİZMET

Barsan'ın 25 ülkede faaliyet gösterdiğini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, toplamda 67 lojistik merkezindeki entegre lojistik hizmetini, küresel ölçekte sağlayan bir dünya şirketine dönüştüklerini söyledi. Cengiz Çaptuğ, "Artık dünya öyle bir yere gidiyor ki, ülkelerin milli lojistik firmaları o ülkelerin geleceği için önemli rol oynayacaklar. Yurtdışındaki firmalarımız için 100’lü adetlere varan rakamlarla araç siparişi vermeye başladık. Barsan, Amerika’dan Çin’e, Çin’den Avrupa’ya, Avrupa’dan Çin’e iş yapabilir hale geldi. Biz bir Türk şirketiyiz. Bu şekilde kararlılıkla devam edeceğiz. Talep ettiğimiz araçları, arzu ettiğimiz şekilde Tırsan ekibi tarafından teknik donanımları tam olarak sağlanmış şekilde teslim aldık. Tırsan kendi sektöründe teknolojiyi çok yakından takip eden, uzun yıllar birlikte çalıştığımız başarılı bir firma. İki başarılı firmanın sinerjisini birleştirmesinin ülke ekonomisine sağlayacağı fayda aşikardır " .

VARSA HODRİ MEYDAN

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu da konuya ilişkin şöyle konuştu: "Barsan oluşturduğu yapısıyla, kurumsal duruşuyla sektörün hep öncüsü . Bütün yenilikleri gerçekleştiren ve müşterilerine fark yaratan çözümler sunan bir firma. Biz de yıllardır kendilerinin tedarikçisi olmaktan gururluyuz. Türkiye’nin yurtdışında markalar yaratması çok önemlidir. Barsan bugün 25 ülke 67 lokasyonda dünyaya hizmet veriyor. Bir Türk firması bu noktaya gelmişse buna şapka çıkarılması gerekir. Tırsan’dan daha iyi kimse araç üretemeyecek, Tırsan’dan daha iyi kimse hizmet sunamayacak ve Tırsan’dan daha iyi kimse fiyat veremeyecek. Varsa öyle birisi çıksın."