Treyler
Giriş Tarihi : 12-03-2018 16:20   Güncelleme : 21-03-2018 12:38

TREDER'in onurlu üyesi Recep Serin

Treyler Sanayicileri Derneği'nde (TREDER) Serin Treyleri temsilen üye olan ve bir dönem de başkanlık görevini icra eden Recep Serin, iş değişikliği nedeniyle dernekteki üyeliğinden istifa etti. TREDER yönetim kurulu, aldığı bir kararla Recep Serin'i bugüne kadar sektöre yaptığı katkılardan dolayı onursal üye yaptıklarını açıkladı.

TREDER'in onurlu üyesi Recep Serin

TREDER, Mart ayında yaptığı yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile Recep Serin’in onursal üye olması yönünde karar verdi. Derneğin kuruluşunda görev alan ve bir dönemde başkanlığını yürüten Serin, sektörün disipline edilmesi, sorunların ortaya çıkarılması ve çözülmesi noktasında önemli çalışmalar yürüttü.

TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Başkanı Kaan Saltık, "Derneğimiz, 2007 yılında kuruldu. Recep Serin, derneğimize büyük emeği geçen ve buralara gelmemizde büyük pay sahibi olan arkadaşımızdır. Biz de kendisini derneğimizin ilk Onursal Üyesi olarak seçerek teşekkürlerimizi göstermek istedik. Recep Serin’in sektöre bugüne kadar verdiği hizmetler, bundan sonra da devam edecektir” .

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Recep Serin de konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "TREDER’de başkan ve üye olarak görevde bulundum. Bugüne kadar önemli çalışmalar yürüttüğümüz derneğimiz, treyler sektörünün öneminin ortaya konmasını sağladı. Yaptığı üretim, sağladığı istihdam ve gerçekleştirdiği ihracat ile sektörümüz ülke için çok önemli bir yerr. Bugüne kadar sektör için verdiğim hizmetleri artık Onursal Üye olarak vermeye devam edeceğim.”