Teslimatlar
Giriş Tarihi : 14-03-2018 18:15   Güncelleme : 26-03-2018 00:01

Cembey Nakliyat 4 adet çekici aldı

Lojistik firmalarından Cembey Nakliyat, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Man'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet TGS 18.460 BLS 4X2 çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Cembey Nakliyat 4 adet çekici aldı

Man Bayii Şensan Otomotiv tarafından Cembey Nakliyat'a satışı yapılan çekiciler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Cembey Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Saraç, Man Kamyon Satış Uzmanı Nurettin Aktemur ile firma yetkilileri katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Şensan Otomotiv'den ise Murat Karadeniz hazır bulundu.

Yeni araç alımında Man'ı tercih etmelerini Süleyman Saraç, şu sözlerle açıkladı: “Bu modelin en belirgin özelliklerinden bir kaçı da; en hafif araç olmasının yanı sıra az yakıt tüketimi ve zorlu şartlarda gösterdiği yüksek performanstır. Sağladığı tüm bu avantajlar, tercihlerimizi Man’dan yana kullanmamızı sağladı. Bununla birlikte, yaygın satış sonrası hizmetler ağı, sunulan finansal çözümler ve daha birçok ayrıcalıklar ile Man, müşterilerini her açıdan düşünen bir marka. Araçlarımız, en zorlu koşullarda dahi üstün niteliklerini eksiksiz sergileyecek şekilde üretiliyor. En zorlu coğrafyalarda, tüm hava koşullarında üstün performanslar sergileyen Man araçları, aynı başarılı performansı düşük yakıt tüketiminde de sergiliyor.”