Güncel Haber
Giriş Tarihi : 21-03-2018 14:36   Güncelleme : 04-04-2018 13:19

Euromaster yeni şubeler açacak

Michelin Grubu çatısı altında Türkiye’nin 52 ilinde 190 servis noktasıyla lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, yeni servis noktaları için franchise arayışlarına girdi. Şirket, daha fazla servis noktasıyla hem franchiselerine hem de sürücülere avantajlar sunup, Türkiye’nin en çok tercih edilen servis ağı olmayı hedefliyor.

Euromaster yeni şubeler açacak

Profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, yeni servis noktaları açacak. 2017 yılında 19 yeni servis noktası açarak Türkiye’nin 52 ilinde 190 servis noktasına ulaşan Euromaster, servis noktalarını artırarak büyümeyi hedefliyor. Referans tedarikçileriyle yaptığı satın alma anlaşmalarıyla franchiselerine daha iyi koşullarda hizmet ve ürün alabilme imkanı sağlayamayı hedefleyen Euromaster, lastikte Michelin, BFGoodrich ve Tigar gibi Michelin Grubu Markaları başta olmak üzere, Hankook ve Tatko Grubu ile gerçekleştirmiş ğu iş birliği sayesinde müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Araç bakımı tarafında ise Euromaster’ın yedek parçada Bosch, motor yağında Exxon Mobil ile işblirliği bulunuyor.

HEDEF 25 YENİ FRANCHİSE

2018 yılında 25 yeni servis noktasına ulaşma hedefi olan Euromaster, yılın ilk 3 ayında 9 yeni servis noktası açtı. Euromaster konseptinde sunulan lastik ve araç bakım hizmetlerini sağlayacak olan yeni servis noktalarının, yaklaşık 200 metrekare büyüklükte, park alanı olan, yerleşim yerleri ve iş merkezlerine yakın yerlerde bulunması gerekiyor.