Dernekler
Giriş Tarihi : 27-03-2018 11:35   Güncelleme : 27-03-2018 12:45

Lojistiğin yükü UND ile hafifledi

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Arkas Sigorta ile işbirliği anlaşması imzaladı. UND, bu işbirliği ile lojistik sektörünün sigorta yükünü azaltarak, firmaların doğru ürüne hızlı ve kolay yoldan ulaşmalarını sağlamayı hedefliyor.

Lojistiğin yükü UND ile hafifledi

Lojistik sektöründeki uzmanlığı ile tanınan Arkas Sigorta, UND üyelerinin sigorta hizmetlerine kolay ve uygun maliyetle ulaşmalarına sağlarken, gerçek ihtiyaçları belirlemek ve doğru sigorta poliçeleri oluşturmak içi danışmanlık hizmeti de verecek. İş birliği anlaşması UND Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Arkas Sigorta Genel Müdürü Özlen Çetinel tarafından imzalandı.

HİZMETLER TEK ÇATIDA

Arkas Sigorta, merkezi İzmir olarak 1 Nisan 2018 tarihinden itibaren İstanbul, Ankara, Mersin, Gaziantep, Trabzon, Bursa, Eskişehir ve Denizli'yi de kapsayan 8 şubesiyle tüm sigorta branşlarında UND üyelerinin ihtiyaçlarını karşılayacak. Arkas Sigorta Genel Müdürü Özlen Çetinel, UND üyesi firmaların yurt genelinde ihtiyaç duyduğu sigorta ürünlerini de doğru fiyat ve teminatlarla sunmayı amaçladıklarını açıkladı. Çetinel, talep edilmesi halinde risk analizi ve değerlendirmelerin yanı sıra danışmanlık hizmeti de vereceklerini söyledi.

DOĞRU FİYAT VE TENİMAT

Yapılan işbirliğinin lojistik sektöre büyük avantaj sağlayacağını ifade eden UND Başkanı Çetin Nuhoğlu ise şöyle konuştu: “Sektörün sigorta ihtiyaçlarının en doğru fiyat ve teminatlar çerçevesinde karşılanması amacıyla başlatılan yeni işbirliğini üyelerimizin hizmetine sunduk. Hasar yönetiminde firma temsilcilerimize ve kaza durumlarında sürücülere 7 gün 24 saat destek verilecek. Anlaşmamızın sektörümüz için hayırlı olmasını dilerim”