Lojistik
Giriş Tarihi : 06-04-2018 13:12   Güncelleme : 24-04-2018 12:27

Sertrans depoyu dijitalleştirdi

Lojistik firması Sertrans, depolarının yönetiminde teknolojik geliştirmelere imza attı. Bilişim şirketlerinden Çözüm Yazılım ile el sıkışan şirket, depo yönetim sisteminde teknolojiyi daha etkin kullanmaya başladı.

Sertrans depoyu dijitalleştirdi

Hadımköy’de 30 bin metrekarelik alanda yeni bir depo yatırım çalışmalarına devam eden Sertrans Logistics, sektörde gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Şirketin dijitalleşme stratejisi kapsamında Şubat ayında IT altyapısına 200 bin dolarlık yatırım yapan Sertrans, müşterilerine daha hızlı çözüm sunmak için depolarına teknolojik gelişmeleri adapte etti.

OPERASYONLAR HIZLANDI

Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, İcra Kurulu Üyesi Gürkan Demircan'ında hazır bulunduğu toplantıda Çözüm Yazılım şirketi ile işbirliği anlaşması yaptı. Toplantıya Çözüm Yazılım'ı temsilen kurucu ortak Özcan Öztürk katıldı. İşbirliği kapsamında Sertrans kendisi için geliştirilen AxataWM yazılım sistemini kullanarak depolarını hız ve daha fazla verimlilik prensibiyle dijitalleşecek. Şirketin e-ticaret lojistiği operasyonlarının teknik altyapıları da yazılım ile güçlendirilecek. Ayrıca mobil uygulama kolaylığı da sağlayacak sistem, tüm müşterilerin kendi depolama sistemleri ile entegre olabilecek.

AMAÇ KUSURSUZ HİZMET

Depo yönetiminin lojistik operasyonların en kilit kavramları arasında yer aldığını ifade eden Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, “Çoğu depo tarafında yaşanan en küçük aksaklıkların dahi, tüm operasyonları aksatabildiğine şahit oluyoruz. Müşterilerimizin beklentilerine uygun çözüm odaklı ve katma değerli lojistik hizmetler vermeyi kendimize ilke edindik. Bu ilkemiz doğrultusunda da hizmetlerimizi kusursuza yaklaştırmaya çalışıyoruz. Depolarımızı daha teknolojik ve verimli bir yapıya kavuşturmak için Çözüm Yazılım ile el sıkışarak, AxataWM sistemine geçtik. Artık depolarımızdaki süreçler dijital akılla mobilize hale gelecek. Bununla birlikte Türkiye’de gün geçtikçe büyüyen e-ticaret pazarının lojistik ayağındaki yerimizi sağlamlaştırmamıza da katkıda bulunacak” .