Kara
Giriş Tarihi : 06-04-2018 17:51   Güncelleme : 06-04-2018 17:51

İETT'den esnafa tam destek

İstanbul Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Göksel Ovacık ve yönetim kurulu, İETT Genel Müdürü Dr. Ahmet Bağış'a nezaket ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Bağış, "Esnaf Odası'nın her türlü projesine açığız" dedi.

İETT'den esnafa tam destek

Genel kurul sonrası yeni dönem yönetim kurulunu tanıtan Başkan Göksel Ovacık, amaçlarının toplu ulaşım camiası olarak İstanbul halkına kaliteli ve konforlu bir taşımacılık ğunu söyledi. Oda Başkanı Ovacık, "Hedefimiz sürdürülebilir, her iki tarafında memnun ğu bir taşımacılık sistemidir. Bu hizmeti yerine getirirken de esnafımızın menfaatleri doğrultusunda bütün kamu/özel kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve diyalog içinde çalışmaya hazırız" .

İETT, ESNAF ODASI İLE BİRLİKTE

İETT Genel Müdürü Dr. Ahmet Bağış, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulunan Bağış, İETT olarak ortak projelere imza atacaklarının altını çizdi. Her türlü diyalog ve istişarelerin süreceğini belirten Genel Müdür Bağış, amaçlarının İstanbul halkına daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunmak ğunu söyledi. Genel Müdür Bağış, "İETT sadece toplu ulaşım demek değildir. Tarihini yaşatan, nostaljisi hafızalarda yer etmiş, İstanbul’da birlikte yaşamanın mihenk taşlarından birini oluşturan köklü bir kurumdur. Stratejilerimiz çağın gerekliliklerine uygun ve yarınlarımızı düşünerek oluşturmaktayız. Amacımız daha kaliteli toplu ulaşım hizmeti ve sizlerle her türlü projeye hazırız" açıklamasını yaptı.