Treyler
Giriş Tarihi : 06-04-2018 18:52   Güncelleme : 04-05-2018 09:28

Yumurtalar Schmitz ile taşınacak

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Afyon merkezli Kumartaşlı Gıda firması, ürünlerinin taşınması noktasında kendi filosunu kurma kararı aldı. Tercihini Schmitz Cargobull'dan yana kullanan firma, 10 adet frigorifik semi-treyler aldı.

Yumurtalar Schmitz ile taşınacak

Kumartaşlı Gıda firmasına satışı yapılan 10 adet frigorifik semi-treyler, Schmitz Cargobull'ın Adapazarı tesislerinde yapılan tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Kumartaşlı Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kumartaşlı ve Schmitz Cargobull Satış Müdürü Cenk Demir ile firma yetkilileri katıldı.
 
KENDİ FİLOMUZU KURDUK

Uzun yıllardın gıda sektörü faaliyet gösterdiklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kumartaşlı, şöyle konuştu: "Şu an itibariyle günlük yumurta üretimimiz 1.5 milyon an üzerinde olup, kendi tesislerimizde en hijyenik şartlarda paketlenmesi yapılmaktadır. Bugüne kadar ürünlerimizin son kullanıcıya ulaşmasını, çalıştığımız firmalar kanalıyla sağlıyorduk. Bazı nedenlerden dolayı kendi filomuzun karar verdik ve bu noktada da ilk adımızı attık."

HASSAS TAŞIMACILIK
 
"Gıda taşımacılığı en hassas taşıma tiplerinden biri ğu için ülkemizdeki kullanıcılar da artık kaliteye daha fazla önem veriyor" diyen Schmitz Cargobull Satış Müdürü Cenk Demir, "Amacımız bugüne kadar iş birliği yaptığımız veya kimi nedenlerle yapamadığımız tüm müşterilerle en kısa sürede Schmitz'i tanıştırmak. Isı kontrollü yüklerini güvenle taşımalarını sağlamak. Şuanda Kumartaşlı Gıda firmasına 10 adet frigorifik semi-treyler teslim ettik. Bu işbirliğinin önümüzdeki günlerde artarak devam edeceğine inanıyoruz" .