Lojistik
Giriş Tarihi : 26-04-2018 12:39   Güncelleme : 04-05-2018 09:14

Arvato şaha kalktı

Türkiye'de lojistik hizmetleri sunan Arvato SCM, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılı Kasım ayında Tuzla lojistik bölgesinde 4'üncü deposunu açan firma, yine aynı lokasyonda bir depo daha açtı. Arvato SCM'nin yeni açtığı depo ile birlikte Türkiye'deki lojistik merkez sayısı 5'e yükseldi.

Arvato şaha kalktı

Modern ve teknolojik altyapısıyla farklı endüstrilerden küresel markalara sipariş fabrikası hizmeti veren Arvato SCM Çözümleri, Türkiye'deki lojistik ağına yeni bir merkez daha ekledi. Arvato SCM, 15 bin metrekareden fazla depolama alanı sunan yeni lojistik merkezi ile birlikte toplamda 62 bin metrekarelik depolama alanına ulaştı.

HIZLI SİPARİŞ, HATASIZ HİZMET

Arvato SCM Genel Müdürü Umur Özkal, “Tuzla bölgesinde açılışını yaptığımız beşinci tesisimizle birlikte lojistik ağımızı hızla genişletiyoruz. Her gün 10 binlerce siparişi hızlı ve hatasız hazırlayıp, özenle paketliyoruz. Sunduğumuz e-lojistik çözümlerimizle; mal kabul sürecinden stoklamaya, sipariş hazırlamadan iade yönetimine kadar uçtan uca tüm süreci modern, esnek ve teknolojik alt yapımızla yönetiyoruz. Hedefimiz e-ticaret sektöründe öncü olan müşterilerimiz için değişmeyen marka deneyimini yaratmak, sipariş sürecini kolaylaştırmak, müşteri sadakatini güçlendirmek ve satış potansiyelini artırmak. Bu nedenle hacimleri büyüyen mevcut müşterilerimize ve potansiyel müşterilerimize daha fazla hizmet, kullanım alanı ve modern bir alt yapı sunmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz” .