Treyler
Giriş Tarihi : 26-04-2018 13:57   Güncelleme : 07-05-2018 13:01

Mutlular Tırsan'ı 200'e çıkarttı

Soğuk zincir taşımacılığı yapan Mutlular Transport, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 10 adet Tırsan Frigo T.SRI C treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi. Yeni araçlarıyla soğuk zincirin en önemli halkasını garanti altına alan Mutlular Transport, Tırsan avantajlarıyla verimliliğini arttırdı.

Mutlular Tırsan'ı 200'e çıkarttı

Iğdır merkezli hizmet veren Mutlular Transport'a satışı yapılan Frigo treyler, Tırsan'ın Adapazırı tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Mutlular Transport sahipleri İsmail Akan, Mutluhan Akan, Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Daf-Tırsan Satış Yöneticisi Akgün Nuhoğlu katıldı.

YAKKITTA KÂR ETTİRİYOR

Mutlular Transport sahibi İsmail Akan,  firma olarak soğuk zincir taşımaları kapsamında donmuş ürünler, balık, ilaç ile meyve-sebze taşımaları gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkmenistan başta olmak üzere Türki Cumhuriyetler ve Avrupa’ya hizmet sunduklarını aktaran Akan, soğuk zincirin en önemli halkasını oluşturan araçları seçerken ürün kalitesine büyük bir önem verdiklerinin altını çizdi. Akan, “Tırsan kompozit panel ile soğutucu ünitelerimizin çok daha az mazot tükettiğine şahit k. Tabi bunun sebebi de kesinlikle üstün izolasyon kalitesi” açıklamasında bulundu. Filolarında kullandıkları 200 adet farklı Tırsan ürünü ğunu söyleyen Akan, şöyle devam etti: “Tırsan ürün kalitesi ile zaten rakipsiz. Biz nakliyeciyiz yani araçlarımızın tekerleğinin sürekli dönmesi lazım, Tırsan'ın yaygın servis ağı ve yetkin kadroları sebebi ile araçlarımızda oluşan hasar ya da arızalara günler değil saatler içinde çözüm getirebiliyoruz. Tırsan Frigo aracını da kalitesinden emin ğumuz için tercih ettik. Her türlü koşulda en yüksek performansı alacağımız Tırsan Frigo ile verimli ve sorunsuz hizmetler sunacağız” .

İNSAN SAĞLIĞINA ÖNEM

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “Bozulabilir ürünlerin taşımasında konusunda Mutlular Transport, yıllardır müşterilerine en ideal çözümü sunuyor. Bozulabilir ürünlerin taşınmasında soğuk zincirin her halkası büyük önem taşıyor. Bu halkaların en önemlisi de taşımada kullanılan araçlardır. Zincir kırıldığında insan sağlığı ciddi tehlike altına girerken, büyük bir israf ve verimsizlikler ortaya çıkıyor. Sunduğumuz çözümlerle ürünleri taşıma esnasında her türlü hava ve sıcaklık koşullarından koruyarak soğuk zincirin devamlılığını sağlıyoruz. Tırsan, ATP’nin devreye girmesinden 3 sene önce mevzuata uygun araçlar üretti. Mevzuat yürürlüğe girdiğinde Tırsan müşterileri hiç bir ekstra yatırım yapmadan işlerine devam ettirler.”