Lojistik
Giriş Tarihi : 26-04-2018 15:23   Güncelleme : 21-05-2018 22:10

Orkun'un çözüm ortağı Pirelli

İstanbul yeni Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü gibi dev projelerin altyapı faaliyetlerinde görev alan Orkun Group, araçlarında Pirelli marka ticari lastikleri tercih etti.

Orkun'un çözüm ortağı Pirelli

Orkun Group, filosundaki araçların lastikleri için Prometeon Türkiye ile Eylül 2016’da başlayan çözüm ortaklığı anlaşmasını 2018 yıl sonuna kadar uzattı. Orkun Group, lastik tedarikinin yanı sıra Prometeon Türkiye’nin filolara yönelik geliştirdiği ProTruck hizmetlerinden de faydalanacak.

Alt yapı faaliyetlerinde 1,5 yıldır Pirelli marka G ve Q segmenti ticari lastikleri tercih eden Orkun Group, filo ve tedarik yönetiminde sunduğu avantajlar nedeniyle Prometeon Türkiye ile olan iş birliğini uzattı. Prometeon Türkiye, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak, Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz’e Pirelli marka ticari lastiklerini tercih etmesi ve yeni sezonda da iş ortaklığını devam ettirmesinden duyulan memnuniyet nedeniyle bir plaket takdim etti.

2017'DE KÂRA GEÇTİ

Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, “Araç filomuz dünya çapında önemli altyapı projelerinde kça yıpratıcı şartlarda görev alıyor. Bu sebeple bizim için lastik maliyetini düşürmek ve lastik performansını artırmak son derece önemli bir konu. Hem Pirelli ticari lastiklerinin zorlu saha şartlarındaki performansı hem de Prometeon Türkiye’nin ProTruck çatısı altında sunduğu çözüm paketleri ve saha mühendislerinin profesyonel yaklaşımı bizim için ideal bir iş birliği. Bu sayede 2017 yılında önemli bir maliyet düşüşü ile beraber işimizde de verim elde ettik. 2018 yılında iş birliğini devam ettiriyor olmaktan mutluyuz” .

TÜRKİYE'NİN LOKOMOTİFİ

Yenilenen iş birliği konusunda çok mutlu klarını ifade eden Prometeon Türkiye Direktörü Gökçe Şenocak, “Geçtiğimiz yıl Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektöründe en çok tercih edilen marka Pirelli ticari lastikler . Türkiye’nin altyapı faaliyetleri alanında en yüksek tüketimine sahip ve en prestijli şirketlerinden biri olan Orkun Group’un yeni dönemde de bizi çözüm ortağı olarak görmesinden dolayı kça mutluyuz. Böylece bu alanda lider iki marka güç birliği yapmaya devam edecek” diye konuştu.