Güncel Haber
Giriş Tarihi : 07-05-2018 12:59   Güncelleme : 21-05-2018 12:55

Auto King şahlandı

Rusya, Yunanistan ve Kıbrıs'da servis hizmeti veren Auto King, Türkiye'deki yapılanmasına hızla devam ediyor. Firma, Bodrumun'un ardından İstanbul Beylikdüzü şubesini de hizmete açtı.

Auto King şahlandı

Türkiye’nin yetkili servisi Auto King, yatırımlarında hız kesmeden, franchise ağını genişletmeye devam ediyor. Auto King, bu yatırımları kapsamında yeni şubesi Beylikdüzü servis merkezini açtı. Açılışa; Auto King üst yönetimi, sigorta acenteleri, experler ve sigorta şirketlerinin temsilcileri katıldı.

HIZLI VE SAĞLIKLI BÜYÜYOR

“Türkiye’nin Yetkili Servisi” sloganı ile yola çıktıklarını dile getiren Auto King CEO’su Ayhan Dayoğlu, Beylikdüzü servis merkezini hizmete açmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Dayoğlu, “Yola çıktığımız bu yeni dönemde, hızlı ama bir o kadar da sağlıklı bir büyüme trendine girdik. Ailemize katılan yeni üyeleri ile her geçen gün, tüketicimize biraz daha yaklaşıyor, biraz daha güçleniyoruz. Yeni iş ortağımız Beylikdüzü servis merkezinin; kaliteli ve uygun fiyatlı parça ve işçilik anlayışı ile gelen talepleri müşteri memnuniyetinden de taviz vermeden, hızla ve sistematik olarak karşılayacağına olan inancım tamdır” .

STANDARDI YÜKSEK HİZMET

Auto King CEO’su Ayhan Dayoğlu, “Müşteri memnuniyetini daha da arttıracak projelere de hız veriyoruz. Zira müşterimizin beklentileri her gün biraz daha yükseliyor. Müşterilerimiz, bir kahve zincirinde gördüğü uygulamayı bir hasar onarım servis zincirinde de görmek istiyor. Yenilenmeyi desteklemek için başlattığımız durum değerlendirmesini kısa süre önce ladık. Auto King Franchise sistemine dâhil olan servislerin standartlarını tekrar tekrar gözden geçirdik. Standartların arzu ettiğimiz seviyenin üzerine taşınması için ön çalışmalarımızı yaptık, gelişim planlarını hazırladık. Beylikdüzü servis merkezimiz bunlara en iyi örneklerden biri” diyerek sözlerini ladı.