Lojistik
Giriş Tarihi : 07-05-2018 19:00   Güncelleme : 01-11-2018 04:53

Borusan, Çin'den yeni hat açtı

Lojistik firması Borusan, Orta Asya bölgesindeki iş deneyimini, güçlü altyapısını ve fiziksel varlığını kullanarak Çin’den Asya, Türkiye ve Avrupa’ya uzanan yepyeni bir yol açtı. Bu hatta multimodal taşıma hizmeti veren Borusan, müşterilerine de önemli avantajlar sundu.

Borusan, Çin'den yeni hat açtı

Çin’in Avrupa’ya açılan kapısı Kazakistan’da 5 yıldır Borusan Logistics International Kazakhstan LLP şirketi ile çalışmalarını sürdüren Borusan Lojistik, yeni hat ile birlikte müşterilerine önemli avantajlar sundu. Yeni hat ile Borusan Lojistik, müşterine; gümrükleme, parsiyel servis ve Çin’de konsolidasyon depo hizmeti de sunmaya başladı. Borusan Lojistik taşıdığı yükleri, kapıdan kapıya olmak üzere: 18 günde İstanbul’a, 11 günde Almatı’ya, 14 günde Bakü’ye ve 14 gün içinde de Aşkabat’a ulaştırıyor.

PAZAR PAYIMIZI ARTIRACAĞIZ

Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, “Şirketimiz sadece Türkiye’de değil, uluslararası pazarlarda da iddialı bir şekilde büyüyor. Çin’den Türkiye’ye, BDT ülkelerine ve Almanya başta olmak üzere Avrupa’ya başlattığımız yeni özel taşıma modelimizin pazar payımızı önemli ölçüde artıracağına inanıyoruz. Çünkü sunduğumuz hizmet müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Onlar için ciddi ölçeklerde değerin yanı sıra fark yaratıyor ve önemli avantajlar sunuyor. Borusan Lojistik dış pazarlarda büyümesine devam edecek” .

ŞEFFAF VE GÜVENİLİR

“Borusan Lojistik’in hizmetlerini farklı ve yüksek kaliteli kılan nedenlerin başında şirketin deneyimi, işini şeffaf ve güvenilir bir şekilde yapması geliyor” diyen Dölen, şöyle devam etti: “Zor coğrafyalarda, güvenilir kurumsal iş ortaklarımızla birlikte araç filomuzu yönetiyoruz. Yükleme noktasından boşaltma noktasına kadar yükün bulunduğu araçları On-Line takip ediyoruz. Borusan Lojistik’in özellikle Kazakistan gibi stratejik bir konumdaki pazarda deneyimli ve bilinen bir şirket olması, bize bir çok avantaj sağlıyor. Biz burada forwarder değil, doğrudan taşıma hizmeti sunan bir tedarikçiyiz.”

Kaynak: