Hava
Giriş Tarihi : 08-05-2018 12:48   Güncelleme : 21-05-2018 12:49

THY Krasnodar'e uçmaya başladı

Rusya'da halihazırda Moskova, St. Petersburg, Soçi, Rostov, Kazan, Ekaterinburg, Voronej, Samara ve Ufa şehirlerine sefer düzenleyen Türk Hava Yolları'nın (THY), ülkedeki 10'uncu uçuş noktası Krasnodar oldu.

THY Krasnodar'e uçmaya başladı

THY'nin Krasnodar seferleri, haftanın 5 günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Hat açılışı için düzenlenen törende konuşan Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, "Dünyanın en çok ülkesine uçan THY'dır. Filomuza yeni uçaklar katarak, uçuş ağımızı genişletmeye devam edeceğiz. Büyüme planlarına yönelik çalışmalarımız ise aralıksız devam etmektedir" .

Krasnodar'a başlattıkları seferlerle birlikte THY'nin kalitesini ve hizmet anlayışını bu güzel şehre de sunmuş klarını kaydeden Olmuştur, "Rusya'da uçtuğumuz 10'uncu nokta olmasından dolayı mutluluk duyduğumuz Krasnodar şehrine, haftada karşılıklı olarak 5 sefer düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı. İstanbul'dan Krasnodar'a, tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 280 USD'den başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilecek.