Treyler
Giriş Tarihi : 17-05-2018 07:58   Güncelleme : 21-05-2018 12:44

Öney'in treyler yatırımı Tırsan'a

İzmir merkezli lojistik firmalarından Öney Taşımacılık, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Tırsan'dan yana kullandı. Firma, 25 adet Tırsan Perdeli Hafif Maxima Plus treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Öney'in treyler yatırımı Tırsan'a

Tırsan tarafından Öney Taşımacılık'a satışı yapılan treyler, Adapazarı üretim tesislerinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Düzenlenen araç teslim törenine Öney Taşımacılık Genel Müdürü Hasan Polatlı, Filo Müdürü Abdullah Banda, Tırsan Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç ve teslimat sorumlusu İhsan Özkan ile firma personeli katıldı.

DAHA FAZLA TAŞIMA

Öney Taşımacılık Genel Müdürü Hasan Polatlı, "Dünya taşımacılık trendlerini takip ederek bu doğrultuda yatırım yapıyoruz. Yurtiçi ve uluslararası taşımacılık hizmeti veriyoruz. Bugüne kadar müşterilerimize en iyi hizmeti sunduk. Bundan sonra da verimli, sorunsuz ve güvenli hizmetlerimiz sürecek. Tırsan ürün kalitesini bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Verdikleri satış sonrası hizmetlerle de zaten gönlümüzü defalarca kazandılar. Bunun yanında Tırsan’ın yüksek 2.el değeri, lojistik operasyonlar için geliştirdiği pratik ve yenilikçi çözümler de bizim yerli markamızı tercih etmemizde etkili . Yeni aldığımız araçlar ile gücümüzü artırırken, filomuzu hafiflettik. Tek seferde daha fazla yük taşıyacağız" .