Treyler
Giriş Tarihi : 17-05-2018 08:44   Güncelleme : 09-10-2019 14:15

Krone'de yeni dağıtım konseptini hayata geçirdi

Ticari Araçlar sektöründeki gelişen ve değişen müşteri taleplerine merkezi dağıtım konseptiyle cevap vermeyi hedefleyen Krone, Herzlake/Almanya’da yeni devreye aldığı Lojistik ve Yedek Parça Merkezi’nde operasyonlarına başladı.

Krone'de yeni dağıtım konseptini hayata geçirdi

Krone, Almanya'da yedek parça tedariki için 8,5 milyon Euro'luk yatırım yaptı. 8 bin 400 metrekaresi kapalı olma üzere toplam 38 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu depoda 17 bin 500 adet euro palet ve 16 bin konteyner depolama alanı bulunuyor. İstanbul, Budapeşte, Lyon, İskandinavya ve Baltık bölgesindeki önemli bölgesel Krone yedek parça merkezlerini tedarik eden bu tesisle birlikte Krone’nin tüm yedek parça dağıtım ağının kontrolü tek merkeze geçmiş .

REKABETTE AVANTAJ

Krone Genel Müdürü Bernard Krone, “Yeni tesisimizle birlikte tüm Avrupa’da sunduğumuz hizmeti geliştirmeye odaklanırken, aynı da yedek parça sektöründeki rekabette ciddi bir avantaj elde etmiş bulunmaktayız. Grubumuzun bünyesinde apk indir dünya çapında 4 bin 500 personelimiz çalışıyor. Bunların 2 bin 500 tanesi Werlte, Herzlake, Dinklage, Lübtheen ve Türkiye'deki fabrikalarımızda araç üretimiyle ilgili çalışmaktadır. Gelecek planlarımız çerçevesinde yeni yatırımlarımız devam edecek” .