Lojistik
Giriş Tarihi : 17-05-2018 22:40   Güncelleme : 09-10-2019 14:15

Mars Logistics yeni hat açtı

Türkiye'nin lojistik firması Mars Logistics; müşterilerine farklı alternatifler sunarak hizmet kalitesini arttırdığı uygulamalarına bir yenisini daha ekledi. Mars Logistics, çevreci ve sürdürülebilir lojistik modeli intermodal taşımacılık sistemi ile Türkiye-Duisburg hattında Intermodal seferleri düzenlemeye başladı.

Mars Logistics yeni hat açtı

Mars Logistics, “Optimum süre, maksimum çevrecilik” sloganı ile başlattığı intermodal taşımacılık modeline mevcut hatlarına ilave olarak Duisburg hattını da ekledi. Geniş müşteri portföyüne güçlü ve etkin çözümler sunan Mars Logistics, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerine daha iyi yanıt verebilmek amacıyla Türkiye-Duisburg arasında geniş hacimli 45 HC konteynerler ile Intermodal taşımacılık hizmetini hayata geçirdi.

DUİSBURG HATTI 96 SAAT

Mars Logistics Genel Müdürü Ali Tulgar, Türkiye-Duisburg Intermodal taşımacılık sisteminde arkadaş ilanları tüm organizasyonun kendileri tarafından yürütüldüğünü söyledi. Tulgar, “Konteynerlerimiz, Halkalı Terminaline ulaştıktan sonra gümrük işlemlerinin lanmasının ardından trenle yola devam ediyor. Kapıkule Gümrüğü’nü geçtikten sonra, sırasıyla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Avusturya rotasını izleyerek Almanya Duisburg’a ulaşıyor. Bu noktadan şasilere alınan konteynerler çeşitli varış noktalarına teslim ediliyor. İstanbul-Duisburg hattını 96 saat transit süre ile lıyoruz. Bu hattımız başta otomotiv olmak üzere farklı sektörler tarafından yoğun olarak tercih ediliyor” .