Lojistik
Giriş Tarihi : 21-05-2018 14:12   Güncelleme : 28-05-2018 11:48

UPS Avrupa daha da büyüyecek

Lojistik şirketi UPS, Lou Rivieccio’yu UPS Avrupa’nın başkanı olarak atadı. Rivieccio, 50 ülke ve bölge ile 49 binden fazla çalışandan sorumlu olarak görev yapacak. Rivieccio, UPS’in ABD dışındaki en büyük bölgesinde ve başarılı büyüme rakamlarının yakalandığı bir dönemde görev başına geçti.

UPS Avrupa daha da büyüyecek

UPS COO’su Jim Barber, "Lou Rivieccio, e-ticaret ve sınır-ötesi ticaret sayesinde görülen talebe karşılık verebilmek, hızımızı arttırmak ve kapasite eklemek için ağımıza yatırım yaptığımız bir da Avrupa’ya geldi. Avrupa, akıllı global lojistik ağımızın nasıl geliştiğine, her ölçekten müşterimize kendi işlerini kurmalarında nasıl yardımcı ğumuza dair gayet başarılı bir örnek olarak karşımıza çıkıyor. Lou’nun bilgi ve deneyimiyle dünyanın bu kilit bölgesinde hem bizler hem de müşteriler için sürekli başarıyı yakalayacağımıza hiç şüphem yok" .

UPS’deki kariyerine Spring Valley, New York’ta yarı lı paket hazırlayıcısı ve taşıyıcısı olarak başlayan Lou Rivieccio, Kuzey Amerika’daki UPS ofislerinde yönetici pozisyonunda görev yaptı. Bunlar arasında UPS Kanada’nın operasyonlarından sorumlu başkan yardımcılığı, Kuzey Kanada Bölgesinin başkanlığı ve ABD’deki Ohio Vadisi Bölgesi başkanlığı yer almaktadır. Avrupa’ya atanmadan önceki son görevi olan ABD Doğu Bölgesi başkanı olarak, 26 eyalette yaklaşık 175 bin çalışan için stratejik yönetim işini üstlendi.

UPS’in en tecrübeli isimlerinden biri olan 34 yaşındaki Rivieccio,  UPS Uluslararası Başkanlığına getirilen ve şirketin kıdemli liderlik grubu olan Yönetim Komitesine üye olarak atanan Nando Cesarone’nin yerine atandı. Cesarone, bu görevinde, UPS’in ABD dışındaki tüm faaliyetlerinden sorumlu olacak. Cesarone, 2016 yılının başlarında UPS Avrupa’nın operasyonlarından sorumlu başkan olarak atanmıştı. Kendisi şirketin Avrupa’da veya Avrupa’yla iş yapan her ölçekte müşteriler için hızı, kapasiteyi ve güvenilirliği hızlandırmak adına tasarlanmış bir çerçevede bölgedeki teknoloji, ağ ve altyapı süreçlerine beş yıllık bir süreyi kapsayacak şekilde 2 milyar dolarlık yatırımı sırasında iş performansında rekor rakamları yakalayarak UPS Avrupa’yı güçlü bir konuma taşıdı.