Teslimatlar
Giriş Tarihi : 31-05-2018 15:29   Güncelleme : 01-07-2018 11:02

Köknar 10 adet çekici aldı

Avrupa ve Asya ülkelerine soğutucu üniteler ile taşımacılık yapan Mersin merkezli Köknar Uluslararası Taşımacılık şirketi, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Volvo Trucks'tan yana kullandı. Firma, 10 adet Volvo Trucks FH13 460 HP çekiciyi teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Köknar 10 adet çekici aldı

Volvo Trucks distribütörü Temsa İş Makinaları tarafından Köknar Uluslararası Taşımacılık şirketine satışı yapılan çekiciler, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araçların teslimat törenine şirket sahibi Bedirhan Orak ve Temsa Kamyon Satış Müdürü Kıvanç Kızılkaya, Bölge Müdürü Devrim Karataş, Bölge Yöneticisi Umut Şahin ile Servis Yöneticisi Cihan Kayan katıldı. Yeni alınan araçlarla birlikte firmanın filosunda Volvo Trucks marka araç sayısı 50'ye yükseldi.

SORUNSUZ TAŞIMA

Firma bsahibi Bedirhan Orak, “Kaliteli ve hızlı hizmet anlayışımızla 1995 yılından bu yana müşterilerimizin güvenine lâyık olmak için çalışıyoruz. Her türlü iklim ve yol koşulunda müşteri memnuniyetini kendimize ilke edindik. Müşterilerimize olan taahhütlerimizi sorunsuz olarak gerçekleştirmek için satış ve satış sonrası hizmet kalitesinden dolayı Volvo Trucks'ı tercih ediyoruz. İş birliğimizin artarak devam etmesini umuyoruz” .