Treyler
Giriş Tarihi : 02-06-2018 07:54   Güncelleme : 26-10-2018 21:53

Nalçacılar Schmitz ile devam ediyor

Lojistik firması Nalçacılar Uluslararası Nakliyat, 2018 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini Schmitz Cargobull'dan yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 5 adet SCS Mega Varios perdeli treyleri teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Nalçacılar Schmitz ile devam ediyor

Schmitz Cargobull tarafından Nalçacılar Uluslararası Nakliyat'a satışı yapılan araçlar, düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim törenine Nalçacılar Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Nalçacı ve Schmitz Marmara Bölge Satış Müdürü Kaan Kayral ile firma yetkilileri katıldı.

HEM HAFİF HEM GÜÇLÜ

Şerafettin Nalçacı, "Yaklaşık 35 yıldır uluslararası nakliye sektöründe hizmet veren firmamız; 50 adet öz mal araç kapasitesine sahip olup, Avrupa ülkelerine taşıma yapmaktadır. Firmamızın treyler konusunda sahip ğu tecrübeleri göz önünde bulundurarak, bu yılki treyler yatırımında da Schmitz markasını tercih etme kararı aldık. Filomuzdaki treylerlerin yüzde 90'ı Schmitz olup, markayı tercih etmemizdeki ana sebeplerden biri, bizlere 385-55R-22,5 lastik ölçüleri ile 3 metre net iç hacim sunabilen varios sisteminden memnun olmamızdır. Yıllar önce bu sistemi geliştiren Schmitz, bu sayede bizlere taşıma maliyeti ve bakım maliyeti gibi bir çok alanda avantajlar sunmaktadır. Varios teknolojisine sahip treylerlerimiz sayesinde, ilgili  iç yükseklik ile, ayarlama yaparak gerek standart çekici ile gerekse mega çekici ile birleştirerek yüklemelerimize devam edebiliyoruz. Sahip ğumuz tecrübelere dayanarak şunu da söylemeliyiz ki, treylerlerimiz  gerek esnekliği, gerek hafifliği, gerekse de çekiciyi seyir halinde adeta iteklemesinden dolayı yakıt tasarrufu sağlamaktadır. Ayrıca senelerce diri kalabilen, güçlü şasi sistemi de çok önemli bir noktadır" .