Teslimatlar
Giriş Tarihi : 05-06-2018 17:10   Güncelleme : 05-07-2018 12:30

Özkaymak yeni otobüslerini aldı

Şehirlerarası yolcu taşımacılık sektörünün köklü firmalarından Özkaymak Turizm, 2018 yılında da yatırımlarına ağırlık verdi. Sezon için toplamda 11 adet otobüs siparişi veren firma, 13 metre 2 akslı 2+1 VIP koltuk düzenine sahip 4 adet otobüsünü teslim alarak filosunu güçlendirdi.

Özkaymak yeni otobüslerini aldı

Özkaymak Turizm'e satışı yapılan otobüsler, üretici firmanın Konya şubesinde düzenlenen tören ile teslim edildi. Araç teslim töreninde Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkaymak ve yönetim kurulu üyesi Özkan Özkaymak da hazır bulundu.

Özmal filolarının ının premium segmentteki otobüslerinden oluştuğunu belirten Erol Özkaymak, “2018 yılında yapacağımız 11 araçlık yeni otobüs alımımızda da yeni Tourliner’ı tercih ettik. Aldığımız 13 metrelik 2 akslı ve 2+1 VIP koltuk düzenine sahip 2018 model otobüslerimiz üstün teknolojisi ile gerçekten de her alanda standartları en üst seviyeye taşıyor. Sundukları daha fazla koltuk sayısına karşın, yol güvenliğinden, yakıt tasarrufuna, bakımdan, işletme maliyetlerine kadar her alanda sunduğu benzersiz avantajları, korumakla kalmamış, daha da geliştirmiş. Hem yolcu, hem kaptan ve hem de işletmeci açısından en ideali sunan teknoloji harikası bu araçları filomuza katmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” .