Güncel Haber
Giriş Tarihi : 14-06-2018 14:58   Güncelleme : 26-10-2018 02:05

Serhat Akçakaya adaylığını açıkladı

İstanbul'da kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Özulaş A.Ş.'de seçim heyecanı yaşanmaya başladı. Şirkettin daha önce başkanlık görevini yürüten, şuanda ise başkan vekilliği görevini icra eden Serhat Akçakaya, yeni dönem için adaylığını açıkladı.

Serhat Akçakaya adaylığını açıkladı

Özel halk otobüsü sektörünün öncü ve güçlü kurumlarından Özulaş A.Ş.'nin genel kurulu Temmuz ayında içerisinde yapılacak. Aynı da şirketin yeni dönem yönetim kurulunun belirleneceği genel kurul için başkanlık adayını ilk Serhat Akçakaya açıkladı. Akçakaya, "Başkan adayı olarak ekibimle yola çıktım" .

İstikrarlı yönetim ile hizmete devam edeceklerini açıklayan Serhat Akçakaya, "10 yıldır hizmet ettiğim bölge denetim, Özulaş AŞ. Başkanlığı, Başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini enerjik ve güvenli bir şekilde, tecrübem, bilgim ve sorunları hakimiyetim ile özverili bir şekilde sizlere yakışır bir şekilde yapmaya gayret gösterdim. Yönetici ve esnaf arkadaşlarımız ile sorunlarımızın yanı sıra milli ve manevi duruşumuz ile birlik, beraberliğimizden hiç ödün vermedim. Her daim esnafımızın haklarını koruduk. Sektörümüzün geleceği için sorumluluk aldık ve başarılı hizmetlere imza attık. Yeni dönemde esnaf odası ile birlikte sektörümüzü bir adım ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" .