Treyler
Giriş Tarihi : 18-06-2018 13:12   Güncelleme : 05-07-2018 12:29

Kayra 8 adet Tırsan aldı

Lojistik firmalarından Kayra Uluslararası Taşımacılık, 12018 yılı araç yatırım programı çerçevesinde tercihini Tırsan’dan yana kullandı. Firma, filosuna 8 adet Tırsan Perdeli Multi Ride kattı. Kayra, filosuna eklediği midilli ve yarı midilli çekiciye uygun çift süspansiyon ayarlı Multi Ride treylerler ile filosunu daha efektif kullanarak, rekabet gücünü artıracak.

Kayra 8 adet Tırsan aldı

Araçlar, Tırsan Adapazarı üretim tesislerinden düzenlen törenle teslim edildi. Teslimat törenine Kayra Uluslararası Taşımacılık ortakları Ruhan Ekin ve Naim Kakırman ve Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ile firma yetkilileri katıldı.

ARAÇ FİLOSUNA HAKİM

Kayra Uluslararası Taşımacılık ortaklarından Ruhan Ekin, "Hızlı tüketim malları, inşaat malzemeleri ve proje taşımacılığında uzmanlaştık. Başta Kazakistan olmak üzere ağırlıklı; Türkmenistan, Almanya, İtalya ve Rusya’ya hizmet veriyoruz. Filomuza kattığımız Multi Ride araçlar ile operasyonel güçleri arttırdık. Farklı sektörlerden müşterisi olan bir firmayız. Bu nedenle müşteri ihtiyaçlarımız da çok farklı. Araç yatırımımızı bu ihtiyacı gözeterek yapıyoruz. Tırsan Perdeli Multi Ride, sunduğu avantajlarla en büyük yardımcımız olacak. Farklı çekici modellerinde kullanılabilen Multi Ride ile filomuzu efektif şekilde kullanabileceğiz. İş kayıplarının önüne geçerken, farklılaşan taleplere tek elden çözeceğiz. Geniş bir hizmet alanında sağlıklı, güvenilir ve verimli bir operasyon gerçekleştireceğiz" .

MÜŞTERİYE ÖZEL ÇÖZÜM

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise, müşterilerin her türlü ihtiyacına özel çözümler sunduklarını söyledi. Kayra Uluslararası Taşımacılık’ın tercih ettiği Multi Ride’ların, filoların verimliliklerini artıran bir araç ğunu kaydeden Nuhoğlu, “Filolarda çoklu çekici yönetimi için tasarlanan Multi Ride araçları firmaların en büyük kozu oluyor. Çünkü bu araçlarımız farklı yüksekliklerdeki çekici modellerinde kullanılabiliyor. Tasarladığımız bu aracımız firmaların rekabet gücünü de artırıyor" diye konuştu.