Teslimatlar
Giriş Tarihi : 18-06-2018 14:28   Güncelleme : 05-07-2018 12:26

Isuzu Bingöllüleri taşıyacak

Anadolu Isuzu fabrikalarında tasarlanıp üretilen Isuzu Novociti Life, ilk olarak Bingöl’de hizmet vermeye başladı.

Isuzu Bingöllüleri taşıyacak

Türkiye yollarında şehir içi ulaşıma farklı bir boyut getiren yeni Isuzu Novociti Life, Bingöl S.S. 18 Nolu toplu taşıyıcılar kooperatifi’ne yapılan teslimat töreniyle Türkiye’de ilk kez Bingöl halkının kullanımına sunuldu. Ar-Ge’si 14 ay süren ve Türk mühendisler tarafından geliştirilen Isuzu Novociti Life’ten 75 adeti otomatik vites, 5 adeti ise manuel vites olmak üzere toplamda 80 adetlik dev teslimat gerçekleşmiş .

Düzenlenen törene Bingöl Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakgazi, Anadolu Isuzu Otobüs İş Birimi Direktörü Tunç Karabulut, Kurumsal İletişim Müdürü Selda Çelik ile çok sayıda davetli katıldı. Törende satışı gerçekleştiren Isuzu Gaziantep Bayisi İbrahim Özdicle ve Isuzu Muş Servisi Güvensoy Otomotiv yöneticileri de hazır bulundu.

OTOBÜS KONFORUNDA

Büyük ve orta büyüklükteki otobüs yerine küçük boyutlarda otobüs konseptiyle dar sokaklı şehirleri de hedefleyen Novociti Life, aynı da alçak tabanlı yapısıyla engelli ve yaşlı nüfusun sosyal hayata daha fazla katılımını da destekliyor. Isuzu’nun otobüs ürün grubunda 9.5 m uzunluğundaki Citibus modeli ile 7.5 m uzunluğundaki Novociti modeli arasında 8 m uzunluğuyla yeni bir segment oluşturan Novociti Life, midibüs boyutlarında otobüs görünümüyle dikkat çekiyor. Novociti Life’ın alçak tabanlı tasarımına uygun olarak arkaya konumlandırılan FPT marka NEF4 model motoru, 186 beygir güç ve 680 nm tork üretiyor. FPT’nin EGR sistemine gerek duymadan Euro 6C emisyon normlarını karşılayabilen motor teknolojisi, yüksek enerji verimliliği ile düşük yakıt tüketimi sağlanmasını mümkün kılıyor. Toplam 60 kişilik yolcu kapasitesiyle geniş iç hacimli Novociti Life, gün ışığının araç içerisinde etkin kullanımını sağlayan özel yolcu camı tasarımıyla, tekerlekli sandalyedeki yolcuların dahi yan camları kolaylıkla kullanabilmelerine imkan vermektedir. Bu sayede dış mekanı rahatlıkla gözlemleyebilen tekerlekli sandalyeli yolcular, Novociti Life’nin insan odaklı akıllı tasarımının tadını çıkarıyorlar.