Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-06-2018 15:04   Güncelleme : 05-07-2018 12:29

ExxonMobil insana yatırım yaptı

Dünyanın en büyük halka açık petrol şirketi ExxonMobil çatısı altında yer alan ve ülkemizde 113 yıldır madeni yağların üretimi ve pazarlanması konusunda faaliyetlerini sürdüren Mobil Oil Türk A.Ş., geleceğin ustalarını yetiştiriyor. Bu kapsamda Türkiye çapında endüstri ve motor meslek lisesi öğrencilerine eğitimler veren Mobil Oil Türk A.Ş., bu yılın ilk etkinliğini Düzce Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirdi.

ExxonMobil insana yatırım yaptı

Mobil Oil Türk A.Ş., sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi ve sektörün en büyük sorunlarından biri olan kalifiye eleman bulma ve tutma sorununu gidermeye yardımcı olacak eğitimlerine başladı. Geleceğin ustalarını yetiştirmek amacıyla yola çıkan Mobil Oil Türk A.Ş., bu kapsamda Türkiye’nin çeşitli illerinde yer alan endüstri ve motor meslek lisesi öğrencilerine eğitimler veriyor. Bu yılın ilk etkinliğini Düzce Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştiren Mobil Oil Türk A.Ş., eğitim kapsamında ürün, motor ve yağlama konularında bilgilendirmelerde bulundu. Şirket, her yıl yurt çapında eğitimler düzenleyerek ulaşabildiği kadar çok öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

ON OKUL BİN ÖĞRENCİ

İlk eğitimini Düzce’de gerçekleştiren Mobil Oil Türk A.Ş., Düzce’nin ardından sırasıyla İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Ankara ve Antalya’da eğitimlerine devam edecek. Yıl içinde toplam 10 okulda eğitimler düzenleyecek olan Mobil Oil Türk A.Ş., eğitimler kapsamında yaklaşık bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. Proje kapsamında sektörün en büyük sorunlarından biri olan kalifiye eleman bulma ve tutma sorununun çözüm aranacak. Mobil Oil Türk A.Ş., verilen eğitimin ardından öğrencilere eğitim sertifikası, tişört, defter, kalem gibi malzemeler de hediye etti.