Güncel Haber
Giriş Tarihi : 18-06-2018 17:10   Güncelleme : 10-07-2018 23:20

Auto King, Kâğıthane’de

Ekspres mini onarım ve bakım, hasar onarım ve mobil parça onarım hizmeti veren Auto King, İstanbul Kâğıthane’de yeni servisini hizmete açtı. Yıllık 8 bine yakın araca hizmet verecek olan Auto King İstanbul Kâğıthane Servis Merkezi, bölgedeki sigorta ve filo şirketlerinin yanı sıra bireysel müşteriye de eksiksiz ve yüksek kalite standartlarında hizmet sunacak.

Auto King, Kâğıthane’de

Türkiye genelinde, tüm otomobil markalarının bakım ve onarım hizmetleri konusunda faaliyet gösteren Auto King, İstanbul Kağıthane’deki yeni servis merkezini hizmete açtı. Auto King’in 2018 yılı içerisinde başlattığı ve hızla devam ettiği franchise ağını güçlendirme çalışmaları kapsamında hizmete giren İstanbul Kağıthane Servis Merkezi,7 bin 773 araca hizmet verecek.

İstanbul Kağıthane Servis Merkezi’nin bulunduğu bölgedeki yatırımlara hızla devam ettiklerini ve yeni servisler açacaklarını belirten Auto King CEO’su M. Ayhan Dayoğlu artık hizmet sektöründe kalitenin ve güvenin esas ğunu, müşterilerin bakım – onarım alanında bunu Auto King’de bulduğunu ve bu nedenle sürekli artan bir talep ğunu belirtti. Bu talepten memnuniyet duyduklarını belirten Dayoğlu, bu taleplere karşılık vermek için yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi.

Ayhan Dayoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Müşteri memnuniyetini daha da arttıracak projelere de hız veriyoruz. Zira müşterimizin beklentileri her gün biraz daha yükseliyor. Müşterilerimiz, bir kahve zincirinde gördüğü uygulamayı bir hasar onarım servis zincirinde de görmek istiyor. Yenilenmeyi desteklemek için başlattığımız durum değerlendirmesini kısa süre önce ladık. Auto King Franchise sistemine dâhil olan servislerin standartlarını tekrar tekrar gözden geçirdik. Standartların arzu ettiğimiz seviyenin üzerine taşınması için ön çalışmalarımızı yaptık, gelişim planlarını hazırladık. İstanbul Kâğıthane servis merkezimiz de bu kapsamda hizmete açıldı”.

2018 yılında yeni konseptli servis merkezleri için franchise vererek markanın büyümesine hız kazandırdıklarını ifade eden Auto King CEO’su M. Ayhan Dayoğlu ayrıca “Türkiye’nin Yetkili Servisi” sloganı ile yola çıktığımız bu yeni dönemde, hızlı ama bir o kadar da sağlıklı bir büyüme trendine giren Auto King ailesi, arasına katılan yeni üyeleri ile her geçen gün, tüketicisine biraz daha yaklaşıyor, biraz daha güçleniyor. Araçların gelişen teknolojilerine cevap verebilmek için yılların ustası olmak artık tek başına yeterli değil. Bu gelişimi takip edip öğrenmek ve doğru çözümü üretmek gerekiyor. Bu durumda da iyi usta, iyi servis kavramı tarih oluyor. Servisçilik artık, bir bütünün önemli bir parçası olmaktan geçiyor. Bu durumda servislerin büyük bir çatı altında buluşup ortak fayda yaratması gerekiyor” diye konuştu.