Lojistik
Giriş Tarihi : 22-06-2018 13:45   Güncelleme : 10-07-2018 23:18

Mars Logistics yeni bir üs kurdu

Entegre lojistik hizmetlerini tek çatı altında sunarak sektörde sayısız farklılıklar yaratan Mars Logistics, yeni lojistik merkezini Hadımköy’de konumlandırdı. 70 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan Hadımköy lojistik merkezi, Mars Logistics’in yeni “lojistik üs”ü olacak.

Mars Logistics yeni bir üs kurdu

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Tepeören’de 2018 yılı ile birlikte depolama merkezi yatırımını gerçekleştiren Mars Logistics, kısa süre deyeni lojistik üssü “Hadımköy Lojistik Merkezi”ni de hizmete açtı. 70 bin metrekarelik alana kurulu 45 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek olan Mars Logistics, Hadımköy lojistik merkezinde antrepo ve depolama hizmetlerinin yanı sıra stok takibi, envanter yönetimi, sipariş yönetimi,  hasarlı / karantina stok yönetimi, ürün sayımı, rezervasyonlu dağıtım, 7/24 AVM dağıtımı, tüm Türkiye’ye dağıtım hizmeti, tersine lojistik hizmetleri,  alarm takma, hurda ve ıskartaların ayrılması gibi hizmetleri de verecek.

İŞLEM HACMİ ARTACAK

Hadımköy Lojistik Merkezi projesinin kendileri için önemli bir yatırım ğunu belirten Mars Logistics Tedarik Zinciri Süreçlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Sahillioğlu, “Hizmet ağımızı genişletmek ve organizasyon hızımızı daha da artırmak üzere son olarak Ocak ayında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Tepeören’de 4’üncü lojistik merkezimizi faaliyet geçirmiştik. Yaklaşık 30 Milyon Euro yatırımla devreye aldığımız Hadımköy’deki 70 bin metrekarelik alanda hizmet verecek olan yeni lojistik merkezimiz ise 2018 yılı için planladığımız bir yatırımdı. Bu yatırımlar ile yurtiçi depolama dağıtım ve katma değerli servislerde işlem hacmimizi arttırmayı hedefliyoruz” .