Güncel Haber
Giriş Tarihi : 27-06-2018 15:15   Güncelleme : 10-07-2018 23:14

Pirelli Türkiye turuna çıktı

Geliştirdiği servis ve çözümleriyle lastik bakım yönetiminde uzman, Pirelli marka endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye, roadshowa çıktı. Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye, Ağustos sonuna kadar devam edecek olan kamyon kooperatifleri roadshowu ile 30 ilde, 44 farklı kamyon kooperatifini ziyaret edecek.

Pirelli Türkiye turuna çıktı

Günlük programın Prometeon Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından paylaşılacağı etkinlikler kapsamında kaptanlara optisyen eşliğinde göz muayenesinin yanı sıra etkinlik süresince 2 adet lastik alımına yelek kampanyası gerçekleşecek. Ayrıca kaptanlar lastikte hava basıncının önemi konusunda bilinçlendirilecek. Roadshow, Prometeon Türkiye satış yöneticilerinin ve iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşecek.

YOLCULUKTA HEPBERABER

Prometeon Türkiye Direktörü Gökçe Şenocak; “Prometeon Türkiye olarak, 3’üncüsünü gerçekleştireceğimiz kooperatif etkinliğinde bu yıl farklı olarak Prometeon TIR’ı ile yola çıkıyoruz. Müşterilerimize ürün ve hizmetlerimizi tanıtmak, onların yolculuklarında her yanlarında ğumuzu bir kez daha hissettirmek istiyoruz. Bu yıl ‘Her Koşulda Yanındayız’ diyerek roadshowumuzu daha fazla ilde gerçekleştireceğimiz için çok heyecanlıyız. Etkinlikler kapsamında iş ortaklarımız da kooperatiflere özel yerel kampanyaları paylaşacaklar” .