Lojistik
Giriş Tarihi : 05-07-2018 18:17   Güncelleme : 15-07-2018 15:47

Dünya modasına Sertrans damgası

Sertrans Logistics, 266,3 milyar dolarlık ihracat payına sahip İspanya’ya damgasını vurdu. Fast Fashion by Sertrans Logistics markasıyla düzenli olarak Barselona, Zaragoza, Madrid ve La Coruna seferleri düzenleyen firma, 1 milyon 700 bin km’den fazla yol kat ederek toplam 775 taşıma gerçekleştirdi.

Dünya modasına Sertrans damgası

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, lojistik sektöründe yaptığı yatırımlarına devam ediyor. Sertrans, geçtiğimiz yıl İstanbul’dan modanın başkentlerine taşımacılık mottosuyla hayata geçirdiği Fast Fashion by Sertrans Logistics markası ile Türkiye’yi modanın başkentlerine taşımayı başardı.

REKABET AVANTAJI

Lojistik sektöründe uzman ekibiyle dünyanın dört bir yanına 7/24 çalışma esasıyla hizmet verdiklerini belirten Nilgün Keleş, tekstil sektöründe yer alan Türk iş insanlarının lojistik alanında en büyük yardımcısı klarını kaydetti. Keleş, “Hız ve maliyet avantajı sunan özel çözümlerimizle Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Afrika kıtaları başta olmak üzere tekstilcilerimizin 200’e yakın ülkedeki lojistik ihtiyaçlarını kara, hava, denizyolu ve multimodal taşıma hizmetlerimizle karşılıyoruz. Bugün Avrupa’nın önde gelen ülkelerine direkt karayolu seferleri düzenliyoruz. Özellikle tekstil gibi hız ve hasarsızlığın çok büyük önem arz ettiği bir sektörde ihracatçılara sağladığımız doğru çözümler ile rekabet gücü kazandırıyoruz. Bu bağlamda İspanya’ya yönelik tekstil lojistiği döngüsü bulunan ihracatçılarımız için hazırladığımız Fast Fashion by Sertrans Logistics, pek çok avantajı bir araya getiriyor. Üreticilerin fabrikalarından aldığımız hazır ürünleri, uygun koşullarda taşıyarak doğru da doğru yere teslim edilmesine kadarki tüm süreçlerde tecrübemizle fark yaratıyoruz. Bu hizmet kapsamında askılı taşımacılık ve kolili yüklemeler de gerçekleştiriliyor” .