Güncel Haber
Giriş Tarihi : 17-07-2018 10:32   Güncelleme : 10-09-2018 18:42

Prometeon eğitim programı başlattı

Geliştirdiği servis ve çözümleriyle lastik bakım yönetiminde uzmanlaşan Prometeon Türkiye, eğitim programlarına ağırlık verdi. Marka, ProCampus yapılanması kapsamında çalışanlarına, iş ortaklarına, müşterilerine ve sürücülere yönelik Lastik Profesörleri eğitim programını başlattı.

Prometeon eğitim programı başlattı

Dünya genelinde endüstriyel ve ticari lastik odaklı şirket Prometeon, Türkiye’de lastik konusundaki uzmanlığını ProCampus eğitim merkezi ile tüm sektörle paylaştı. Prometeon Türkiye Direktörü Gökçe Şenocak, lastiğe dokunan herkese ulaşarak, lastik konusundaki farkındalığı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Prometeon Türkiye Direktörü Gökçe Şenocak “Lastik bakım ve kullanımını içeren temel lastik eğitiminden müşteri memnuniyetine kadar pek çok eğitim veren akademimiz ProCampus ile 2018’de filoları ve kamyoncu duraklarını ziyaret ederek 3 bine yakın sürücüye 2 saatlik eğitimler vermeyi hedefledik. Bu kapsamda filoların sürücülerine yönelik tasarladığımız Lastiğin Bakımı ve Kullanımı eğitiminin ilkini Denizli’nin önde gelen filolarından Akça Beton’da gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” .

Araç sürücülerinin yanı sıra filo yöneticilerinin de katıldığı eğitim Prometeon Türkiye Eğitim Müdürü Nusret Efe tarafından gerçekleştirildi. 120 sürücü ve filo yöneticileriyle birlikte gerçekleşen eğitimde; lastiğin fonksiyonları, araç lastik ilişkisi, araç mekaniği, depolama yöntemleri, doğru lastik bakımı ve kullanımı, sürücülerin araç ve lastik kullanımındaki rolü konularına yer verildi.