Teslimatlar
Giriş Tarihi : 23-07-2018 16:23   Güncelleme : 03-09-2019 18:55

Isuzu 40 araç ile Afyonkarahisar’da

Anadolu Isuzu’nun Türkiye’de ürettiği ödüllü midibüsü Isuzu Novociti Life ve Isuzu Citiport otobüsün teslimatları hız kesmeden devam ediyor. Toplu ulaşıma farklı boyut getiren Anadolu Isuzu, şimdi de Afyonkarahisar’da konforlu ve modern araçlarıyla yer alıyor.

Isuzu 40 araç ile Afyonkarahisar’da

Alçak tabanlı midibüs Isuzu Novociti Life’ye ilgi her geçen gün artıyor. Yeni Novociti Life’nin 2018 yılı üretimlerinin ının satışını gerçekleştiren Anadolu Isuzu, Bingöl’e gerçekleştirdiği 80 araçlık dev teslimattan sonra 36 adet Isuzu Novociti Life’yi ve 4 Isuzu Citiport otobüsünü düzenlenen törenle Afyonkarahisar Belediyesi’nin şirketi Yüntaş A.Ş.’ye teslim etti.

Düzenlenen araç teslim törenine Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık, İşletme Müdürü Nurullah Güncü, Satınalma Müdürü Fehmi Özkılınç ve Anadolu Isuzu Satış Direktörü Yusuf Teoman ile çok sayıda davetli katıldı. Yusuf Teoman, “Sınıfının en yeni, en konforlu, en güvenli ve en performanslı aracı olan, aynı da yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın da ulaşımda kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayan ödüllü midibüsümüz Isuzu Novociti Life’tan 36 adet, bir başka ödüllü aracımız olan ve Avrupa’nın en çok tercih ettiği otobüsümüz Citiport’tan 4 adet olmak üzere toplamda 40 araçlık bir teslimat gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de, Türk işçilerimizin emeğiyle üretilen ve Afyonkarahisar halkının hizmetine sunulacak olan modern toplu taşıma araçlarımızın uzun yıllar bu güzel şehrin insanlarının ulaşımını sağlayacak olmasından dolayı ayrı bir mutluluk duyuyoruz” .