Kara
Giriş Tarihi : 24-07-2018 13:38   Güncelleme : 03-09-2019 18:55

Suudi'ler Özulaş'ı mercek altına aldı

Kusursuz kentiçi toplu taşıma hizmeti vermek için projeler gerçekleştiren Özulaş A.Ş.'nin ünü sınırları aştı. Suudi Arabistan’dan gelen taşımacılık sektörü heyeti Özulaş'ı ziyaret ederek toplu ulaşım hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Suudi'ler Özulaş'ı mercek altına aldı

Suudi Arabistan da çeşitli sektörlerde faaliyette bulunan Musanedoon Firs isimli Şirketler Grubunun sahiplerinden Khaled Bin Zamel Al-Shareef, Fadel Mohammed Al Yahwari, Dr. Ashraf Alshaikah ve Dr. Saad Saed Al-Jehni, Suudi Arabistan genelinde Turizm taşımacılığı yapmak için görüşmeler yapmak üzere Özulaş A.Ş. Başkanı Sedat Şahin ile görüştü. Özulaş A.Ş. Başkanı Sedat Şahin ile görüşen Suudi heyeti, firmasının İstanbul'daki faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, toplu ulaşım alanında sahip ğu 26 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesinden yararlanmak istediklerini söyledi.

ORTAK ÇALIŞMA YAPILACAK

Ziyarette Suudili yetkililer, Özulaş'a Sudi Arabistan da birlikte turizm taşımacılığı yapmak için teklifinde bulundu. Bu teklifle alakalı olarak görüşmeler yapıldı ve fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda konuyla ilgili kapsamlı bir çalışma yapılması kararlaştırıldı. Suudi Arabistanlı Şirket yetkilileri, yerinde inceleme yapmak üzere Başkan Sedat Şahin’i ülkelerine davet etti. Özulaş’ın sektörün öncüsü ğunu belirten Başkan Sedat Şahin, şöyle konuştu: "Toplu ulaşım sektöründe verdiğimiz sorunsuz kaliteli hizmet ile şirketimiz bir marka kuruluş haline geldi. Özulaş'ın 26 yıllık bilgi ve tecrübesi var. Şirketimizin tecrübe ve bilgisini sizlerle paylaşma noktasında her türlü yardıma hazırız."